'Tüm halkın yararlanabileceği bir yapı olacak'

SPOR 17.08.2018 - 15:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2122+ kez okundu.
 

'Tüm halkın yararlanabileceği bir yapı olacak'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün ısrarlı takipleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1.400.000.00 TL ödenek kazandırılarak Şehir Stadında çalışmalar hızla devam ediyor."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı çalışmalarla Gerede’nin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor. Seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirirken sözü verilmemiş projeleri de hayata geçiriyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün ısrarlı takipleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1.400.000.00 TL ödenek kazandırılarak Şehir Stadında çalışmalar hızla devam ediyor. Devam eden çalışmalarda, çimler sentetik sahaya dönüştürülerek etrafına çim yüzeyli koşu pisti yapılıyor. Şehir stadyumunun ayrıca saha etrafındaki tel örgüler de yenilenerek sporsever halkımızın hizmetine sunulacak. Başkan Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “İlçe stadı maalesef zamana yenik düşerek ekonomik ömrünü tamamladı. Geredespor maçlarını Bolu’da oynuyor. Özellikle Bölgesel Amatör Ligde iken çok sıkıntılar çekildi. Bizde gerekli girişimlerde bulunarak stad zeminini, çevresini yenileyerek hizmete açacağız. Profilden olan eski tribünler sökülecek. Görsel olarak güzel bir görünüme kavuşacak. Halkımız ayrıca burada yürüyüşler gerçekleştiriyor. Sağlık koşuları yapıyor. Etrafına fitness spor aletleri de koyacağız. Tüm halkımızın yararlanabileceği bir yapı ortaya çıkacak. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün ısrarlı takipleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1.400.000.00 TL ödenek kazandırılarak Şehir Stadında çalışmalar hızla devam ediyor."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı çalışmalarla Gerede’nin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

Seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirirken sözü verilmemiş projeleri de hayata geçiriyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün ısrarlı takipleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1.400.000.00 TL ödenek kazandırılarak Şehir Stadında çalışmalar hızla devam ediyor. Devam eden çalışmalarda, çimler sentetik sahaya dönüştürülerek etrafına çim yüzeyli koşu pisti yapılıyor. Şehir stadyumunun ayrıca saha etrafındaki tel örgüler de yenilenerek sporsever halkımızın hizmetine sunulacak.

Başkan Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “İlçe stadı maalesef zamana yenik düşerek ekonomik ömrünü tamamladı. Geredespor maçlarını Bolu’da oynuyor. Özellikle Bölgesel Amatör Ligde iken çok sıkıntılar çekildi. Bizde gerekli girişimlerde bulunarak stad zeminini, çevresini yenileyerek hizmete açacağız. Profilden olan eski tribünler sökülecek. Görsel olarak güzel bir görünüme kavuşacak. Halkımız ayrıca burada yürüyüşler gerçekleştiriyor. Sağlık koşuları yapıyor. Etrafına fitness spor aletleri de koyacağız. Tüm halkımızın yararlanabileceği bir yapı ortaya çıkacak. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.