'Hıssettiriyor ve yaşatıyoruz..'

GÜNDEM 09.08.2018 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2280+ kez okundu.
 

'Hıssettiriyor ve yaşatıyoruz..'

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında denetimlerini sürdürüyor. "
Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, kurum denetlemelerine devam ediyor, bu ay 9 kurum daha denetimden geçti. Kaymakam Ünsal, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince 2018 yılı kurum denetleme ve teftiş programı kapsamında ilçemizde bulunan resmi kurum ve kuruluşları denetledi. Geçtiğimiz ay yapılan 11 kurum denetiminin ardından bu ay ise 9 kurum daha denetimden geçti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında denetimlerini sürdürüyor. Müdürlükleri ve birimlerini teftiş eden Ünsal, kurum amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurumlarda bulunan vatandaşlar ile sohbet eden, Ünsal sunulan hizmetler hakkında vatandaşlardan bilgi aldı. Kaymakam Cengiz Ünsal, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaş odaklı hizmet bizim öncelikli amacımızdır. Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Temel hizmetlerin vatandaş odaklı yürütüldüğü bir anlayışı bütün kurumlarımızda htiriyor ve yaşatıyoruz., dedi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında denetimlerini sürdürüyor. "

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, kurum denetlemelerine devam ediyor, bu ay 9 kurum daha denetimden geçti.

Kaymakam Ünsal, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince 2018 yılı kurum denetleme ve teftiş programı kapsamında ilçemizde bulunan resmi kurum ve kuruluşları denetledi. Geçtiğimiz ay yapılan 11 kurum denetiminin ardından bu ay ise 9 kurum daha denetimden geçti.


Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında denetimlerini sürdürüyor. Müdürlükleri ve birimlerini teftiş eden Ünsal, kurum amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurumlarda bulunan vatandaşlar ile sohbet eden, Ünsal sunulan hizmetler hakkında vatandaşlardan bilgi aldı. Kaymakam Cengiz Ünsal, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaş odaklı hizmet bizim öncelikli amacımızdır. Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Temel hizmetlerin vatandaş odaklı yürütüldüğü bir anlayışı bütün kurumlarımızda htiriyor ve yaşatıyoruz., dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.