İlçemizde de okundu

YAŞAM 19.07.2018 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2529+ kez okundu.
 

İlçemizde de okundu

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu."
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle şehitlerimizin ruhlarına Mevlidi Şerif okundu ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Yeni Camii’nde şehitlerimiz için Mevlidi okundu ve daha sonra Hatmi Şerif duası yapılarak şehitlerimizin ruhuna dua edildi. Ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Düzenlenen programlara ; Kaymakam Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu, Daire Amirleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu."

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle şehitlerimizin ruhlarına Mevlidi Şerif okundu ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında Yeni Camii’nde şehitlerimiz için Mevlidi okundu ve daha sonra Hatmi Şerif duası yapılarak şehitlerimizin ruhuna dua edildi. Ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Düzenlenen programlara ; Kaymakam Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu, Daire Amirleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.