Kabri başında anıldı..

YAŞAM 18.07.2018 - 17:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2383+ kez okundu.
 

Kabri başında anıldı..

"Kabristanda düzenlenen etkinliğe; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu, daire amirleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı."
15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde, Fatih Kalu Gerede’de kabri başında dualarla anıldı. 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü anma programı kapsamında Şehir Mezarlığında 15 Temmuz demokrasi şehidi Fatih Kalu’nun kabri, aynı kabristanda bulunan terörle mücadele şehitleri Yakup Sarı ve Lokman Hasçelik’in kabirleri ile Nuhören Köyü Kabristanında şehit İlhan Sezer’in kabirleri ziyaret edildi. Kabristanda düzenlenen etkinliğe; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu, daire amirleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Aziz şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okunması ile devam etti. Gerede İlçe Müftü Vekili Salih Dursun tarafından yapılan duanın ardından Kaymakam Cengiz Ünsal ve beraberindekiler başta 15 Temmuz’da şehit düşen Fatih Kalu’nun kabri olmak üzere tüm şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler ve çiçek bıraktılar.
"Kabristanda düzenlenen etkinliğe; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu, daire amirleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı."

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde, Fatih Kalu Gerede’de kabri başında dualarla anıldı.

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü anma programı kapsamında Şehir Mezarlığında 15 Temmuz demokrasi şehidi Fatih Kalu’nun kabri, aynı kabristanda bulunan terörle mücadele şehitleri Yakup Sarı ve Lokman Hasçelik’in kabirleri ile Nuhören Köyü Kabristanında şehit İlhan Sezer’in kabirleri ziyaret edildi.

Kabristanda düzenlenen etkinliğe; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aksu, daire amirleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Aziz şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okunması ile devam etti.

Gerede İlçe Müftü Vekili Salih Dursun tarafından yapılan duanın ardından Kaymakam Cengiz Ünsal ve beraberindekiler başta 15 Temmuz’da şehit düşen Fatih Kalu’nun kabri olmak üzere tüm şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler ve çiçek bıraktılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.