O gün Gerede'de de neler olacak?

ASAYİŞ 12.07.2018 - 16:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2260+ kez okundu.
 

O gün Gerede'de de neler olacak?

"Gerede Kaymakamlığı, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamındaki program kamuoyu ile paylaşıldı. İşte o detaylar; "
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir dizi etkinlik tertipleyecek. Gerede'de, 15 Temmuz darbe girişiminin 2'inci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Gerede Kaymakamlığı tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri 16 Temmuz'a kadar devam edecek. Gerede Kaymakamlığı 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Gerede’de yapılacak etkinlik programını yayınladı. İlçemiz Gerede’de 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününün yıldönümü dolayısıyla yapılacak etkinlikler şu şekilde belirtildi; Etkinlik programı 12 Temmuz 2018 Perşembe saat 15.00 da 15 Temmuz temalı konferans, Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezinde yapılacak. 14 Temmuz 2018 Cumartesi saat 15.00 da 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü temalı fotoğraf sergisi, Cumhuriyet Meydanında yapılacak. 15 Temmuz 2018 Pazar saat 11.00 şehitlik ziyareti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim tilaveti, dua ve şehit kabirlerine karanfil bırakılması. 12.00 da Yeni Camii de şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutulması, hatm-i şerif duası yapılması. 13.30 da mevlit programına katılan vatandaşlara Cumhuriyet Meydanında ikram. 21.00 da milli birlik yürüyüşü, güzergah olarak ise Cumhuriyet Meydanı, Sabancı Kavşağı ve Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendi. 21.30 da Cumhuriyet Meydanında demokrasi ve milli birlik günü anma programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim Tilaveti, 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi, protokol konuşmaları, 15 Temmuz temalı şiirlerin okunması ve tasavvuf müziği gibi diğer etkinliklerin gerçekleştirilmesi. 00.13 de tüm camilerden sela okunması. Ayrıca yapılan açıklamada 14 Temmuz akşamından itibaren 15 Temmuz günü boyunca resmi ve özel kurum ve kuruluşların Türk Bayrağı ile donatılması gerekliliği belirtildi.
"Gerede Kaymakamlığı, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamındaki program kamuoyu ile paylaşıldı. İşte o detaylar; "

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılında Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir dizi etkinlik tertipleyecek.

Gerede'de, 15 Temmuz darbe girişiminin 2'inci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Gerede Kaymakamlığı tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri 16 Temmuz'a kadar devam edecek.

Gerede Kaymakamlığı 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Gerede’de yapılacak etkinlik programını yayınladı.

İlçemiz Gerede’de 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününün yıldönümü dolayısıyla yapılacak etkinlikler şu şekilde belirtildi;


Etkinlik programı 12 Temmuz 2018 Perşembe saat 15.00 da 15 Temmuz temalı konferans, Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezinde yapılacak.

14 Temmuz 2018 Cumartesi saat 15.00 da 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü temalı fotoğraf sergisi, Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

15 Temmuz 2018 Pazar saat 11.00 şehitlik ziyareti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim tilaveti, dua ve şehit kabirlerine karanfil bırakılması.

12.00 da Yeni Camii de şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutulması, hatm-i şerif duası yapılması.

13.30 da mevlit programına katılan vatandaşlara Cumhuriyet Meydanında ikram.

21.00 da milli birlik yürüyüşü, güzergah olarak ise Cumhuriyet Meydanı, Sabancı Kavşağı ve Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendi.

21.30 da Cumhuriyet Meydanında demokrasi ve milli birlik günü anma programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim Tilaveti, 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi, protokol konuşmaları, 15 Temmuz temalı şiirlerin okunması ve tasavvuf müziği gibi diğer etkinliklerin gerçekleştirilmesi.

00.13 de tüm camilerden sela okunması.

Ayrıca yapılan açıklamada 14 Temmuz akşamından itibaren 15 Temmuz günü boyunca resmi ve özel kurum ve kuruluşların Türk Bayrağı ile donatılması gerekliliği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.