Çocuk korumaya değinildi

YAŞAM 05.07.2018 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1471+ kez okundu.
 

Çocuk korumaya değinildi

"Toplantıya Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Dokumacı, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve kurulda görevli daire amirleri katıldı."
Gerede’nin Çocuk Koruma Kanunu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında, 5395 sayılı çocuk koruma kanunu ile Gerede Çocuk Koruma Sisteminde kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon geliştirme toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Dokumacı, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve kurulda görevli daire amirleri katıldı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yaptığı konuşmada; "Koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesinde kurumlar arasında bağlantı, uyum, düzen ve eşgüdümü sağlamak üzere çocuk koruma alanında koordinasyon ve işbirliğinin sağlamaktır. İlgili kurumların çocuk koruma kanunu ile ilgili danışmanlık, eğitim ve sağlık tedbirleri konusundaki çalışmalarını bizzat takip edeceğim” sözlerini kullandı. 2017 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, 2018 yılında yapılacak çalışmaların görüşülmesi ve katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.
"Toplantıya Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Dokumacı, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve kurulda görevli daire amirleri katıldı."

Gerede’nin Çocuk Koruma Kanunu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal başkanlığında, 5395 sayılı çocuk koruma kanunu ile Gerede Çocuk Koruma Sisteminde kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon geliştirme toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Dokumacı, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve kurulda görevli daire amirleri katıldı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yaptığı konuşmada; "Koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesinde kurumlar arasında bağlantı, uyum, düzen ve eşgüdümü sağlamak üzere çocuk koruma alanında koordinasyon ve işbirliğinin sağlamaktır. İlgili kurumların çocuk koruma kanunu ile ilgili danışmanlık, eğitim ve sağlık tedbirleri konusundaki çalışmalarını bizzat takip edeceğim” sözlerini kullandı.

2017 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, 2018 yılında yapılacak çalışmaların görüşülmesi ve katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.