Bilgievi'nden yeni bir hizmet daha!..

EĞİTİM 29.06.2018 - 16:17, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2543+ kez okundu.
 

Bilgievi'nden yeni bir hizmet daha!..

"Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi, İlkokul 1,2 3 ve 4. sınıf kız öğrencileri için 8 hafta sürecek Yaz Kuran Kursu eğitimine başladı."
Geredeli öğrencilerin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, deyim yerindeyse bilgi saçmaya devam ediyor. Gerede Belediyesi bünyesinde kurulan Ramazan Dede Bilgievi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdürüyor.. Sosyal ve kültürel birçok aktivitenin gerçekleştirildiği Ramazan Dede Bilgievi bu kez de, İlçe Müftülüğü işbirliği ile yeni bir projeye imza attı. Eğitim- öğretime büyük katkı sağlayan Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi, Gerede İlçe Müftülüğü işbirliğinde Kuran Kursu Eğitimi veriyor. Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi, İlkokul 1,2 3 ve 4. sınıf kız öğrencileri için 8 hafta sürecek Yaz Kuran Kursu eğitimine başladı. İlçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu için personel görevlendirmesini yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, velilerden gelen talep doğrultusunda Kuran Kursu eğitim vereceklerini duyurdu. Başkan Allar, verdiği bilgilerde; “Bilgievimiz Eğitim- Öğretim döneminde Değerler eğitimi, İngilizce, Matematik, Kütüphane ve Güvenli İnternet ile eğitim öğretim vermekte biz Bilgievimizin nimetlerinden bütün öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bu yaz tatilinde de çocuklarımız için velilerimizden gelen talep doğrultusunda Kuran Kursu açarak eğitim vereceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Dolayısıyla bizim onların eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Açtığımız kurslarda ve bu yıl açacağımız Kuran Kursunda çocuklarımız Kuran-ı Kerim öğrenecek, hem dini bilgilerini geliştirecekler, hem de bilgisayar sınıfını ve kütüphaneyi kullanabilecekler. Yılboyu Bilgievimize gelen çocuklarımızı bekliyoruz” sözlerine yer verdi. 25 Haziran pazartesi günü başlayan Yaz Kur’an Kursu için kayıtlar Bilgievinde devam ediyor.
"Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi, İlkokul 1,2 3 ve 4. sınıf kız öğrencileri için 8 hafta sürecek Yaz Kuran Kursu eğitimine başladı."

Geredeli öğrencilerin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, deyim yerindeyse bilgi saçmaya devam ediyor. Gerede Belediyesi bünyesinde kurulan Ramazan Dede Bilgievi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdürüyor..

Sosyal ve kültürel birçok aktivitenin gerçekleştirildiği Ramazan Dede Bilgievi bu kez de, İlçe Müftülüğü işbirliği ile yeni bir projeye imza attı.


Eğitim- öğretime büyük katkı sağlayan Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi, Gerede İlçe Müftülüğü işbirliğinde Kuran Kursu Eğitimi veriyor.

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi, İlkokul 1,2 3 ve 4. sınıf kız öğrencileri için 8 hafta sürecek Yaz Kuran Kursu eğitimine başladı.

İlçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu için personel görevlendirmesini yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, velilerden gelen talep doğrultusunda Kuran Kursu eğitim vereceklerini duyurdu.

Başkan Allar, verdiği bilgilerde; “Bilgievimiz Eğitim- Öğretim döneminde Değerler eğitimi, İngilizce, Matematik, Kütüphane ve Güvenli İnternet ile eğitim öğretim vermekte biz Bilgievimizin nimetlerinden bütün öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bu yaz tatilinde de çocuklarımız için velilerimizden gelen talep doğrultusunda Kuran Kursu açarak eğitim vereceğiz.
Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Dolayısıyla bizim onların eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Açtığımız kurslarda ve bu yıl açacağımız Kuran Kursunda çocuklarımız Kuran-ı Kerim öğrenecek, hem dini bilgilerini geliştirecekler, hem de bilgisayar sınıfını ve kütüphaneyi kullanabilecekler. Yılboyu Bilgievimize gelen çocuklarımızı bekliyoruz” sözlerine yer verdi.


25 Haziran pazartesi günü başlayan Yaz Kur’an Kursu için kayıtlar Bilgievinde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.