'Uzun ömürler diliyorum'

GÜNDEM 12.04.2018 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3308+ kez okundu.
 

'Uzun ömürler diliyorum'

"Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, İlçe Emniyet teşkilatı, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.."
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından tebrikleri kabul eden emniyet personeli, makama çıkarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti. Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü 173'üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır ve personeli ile Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette polislerimizin, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yaptığını ifade eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Polis teşkilatımızın değerli mensuplarınaaileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum," dedi. Kaymakam Ünsal; “Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması noktasında olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu milletçe yaşamaktayız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için canlarını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Hali hazırda görevi başında olan polis teşkilatımızın değerli mensuplarına, fedakârca yürüttükleri görevlerinden dolayı teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.
"Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, İlçe Emniyet teşkilatı, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.."

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından tebrikleri kabul eden emniyet personeli, makama çıkarak Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.

Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü 173'üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır ve personeli ile Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette polislerimizin, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yaptığını ifade eden Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal; "Polis teşkilatımızın değerli mensuplarınaaileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum," dedi.


Kaymakam Ünsal; “Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması noktasında olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu milletçe yaşamaktayız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için canlarını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Hali hazırda görevi başında olan polis teşkilatımızın değerli mensuplarına, fedakârca yürüttükleri görevlerinden dolayı teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.