Gerede'de bin tane..

YAŞAM 02.04.2018 - 08:40, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2313+ kez okundu.
 

Gerede'de bin tane..

"Programda yapılan konuşmada Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, "Bugün dikilecek olan her bir fidan ilçemizin orman varlığına katkı sağlayacaktır” dedi."
İlçemiz Gerede’de, Orman Haftası dolayısıyla fidan dikim töreni düzenlendi. ​Orman Haftası münasebetiyle Tem Otoyolu Göynükören köyü mevkiine gerçekleştirilen fidan dikim törenine Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.   1000 adet fidanın dikildiği programda yapılan konuşmada Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, "Bugün dikilecek olan her bir fidan ilçemizin orman varlığına katkı sağlayacaktır” dedi. Kaymakam Ünsal, açıklamasında; “Ormanlara sahip çıkmak herkesin görevi ve sorumluluğudur. Ormanlarını oluşturmaktaki amaç orman alanlarının genişletilmesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya, daha yeşil bir çevre bırakmak aynı zamanda da çocuklarımıza, gençlerimize ağaç sevgisi, orman sevgisi kazandırmaktır. Ormanlar doğal zenginliğimizdir. Ormanlara sahip çıkmak hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Bugün dikilecek olan her bir fidan ilçemizin orman varlığına katkı sağlayacaktır” sözlerine yer verdi.
"Programda yapılan konuşmada Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, "Bugün dikilecek olan her bir fidan ilçemizin orman varlığına katkı sağlayacaktır” dedi."

İlçemiz Gerede’de, Orman Haftası dolayısıyla fidan dikim töreni düzenlendi.

​Orman Haftası münasebetiyle Tem Otoyolu Göynükören köyü mevkiine gerçekleştirilen fidan dikim törenine Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
 

1000 adet fidanın dikildiği programda yapılan konuşmada Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, "Bugün dikilecek olan her bir fidan ilçemizin orman varlığına katkı sağlayacaktır” dedi.

Kaymakam Ünsal, açıklamasında; “Ormanlara sahip çıkmak herkesin görevi ve sorumluluğudur. Ormanlarını oluşturmaktaki amaç orman alanlarının genişletilmesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya, daha yeşil bir çevre bırakmak aynı zamanda da çocuklarımıza, gençlerimize ağaç sevgisi, orman sevgisi kazandırmaktır. Ormanlar doğal zenginliğimizdir. Ormanlara sahip çıkmak hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Bugün dikilecek olan her bir fidan ilçemizin orman varlığına katkı sağlayacaktır” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.