Bu kez dördüncü olduk!

YAŞAM 11.01.2017 - 17:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1427+ kez okundu.
 

Bu kez dördüncü olduk!

Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını geçtiğimiz haftalarda bir kez daha adeta tescillerken, dün geceki ölçülen sıcaklığı ile bu kez alt sıralarda yer aldı.
2017 yılının ilk günleri ile beraber bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava yılın ilk düşük sıcaklık rekorunu getirdi. Dün gece yurt genelinde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 11 dereceyle Kartalkaya’da ölçüldü. Soğuk havası ile ülke geneline dahi nam yapan Gerede; halk arasında söylenegelen, “Erzurum soğuğu beni Gerede'de bulun” diye bir darbımesel ile de anılır. Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını geçtiğimiz haftalarda bir kez daha adeta tescillerken, dün geceki ölçülen sıcaklığı ile bu kez üçüncü sırada yer aldı. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Bolu'da dün gün içinde hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere en düşük 10, en yüksek 3 derece olarak kaydedildi.  Kartalkaya’yı sıfırın altında olmak üzere 10,8 dereceyle Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi Ganos Dağı Tabiat Parkı ve Balıkesir ili Bigadiç İlçesi Gedik mevkii takip etti. Dün gece ilimiz genelinde yaşanan sıcaklıklar ise Kartalkaya -11 Derece, Abant Tabiat Parkı -7,4 Derece, Dörtdivan - 6,8 Derece, Gerede 6,4 Derece ve Yeniçağa ise - 6,2 derece olarak gerçekleşti.
Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını geçtiğimiz haftalarda bir kez daha adeta tescillerken, dün geceki ölçülen sıcaklığı ile bu kez alt sıralarda yer aldı.

2017 yılının ilk günleri ile beraber bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava yılın ilk düşük sıcaklık rekorunu getirdi. Dün gece yurt genelinde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 11 dereceyle Kartalkaya’da ölçüldü.

Soğuk havası ile ülke geneline dahi nam yapan Gerede; halk arasında söylenegelen, “Erzurum soğuğu beni Gerede'de bulun” diye bir darbımesel ile de anılır.

Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını geçtiğimiz haftalarda bir kez daha adeta tescillerken, dün geceki ölçülen sıcaklığı ile bu kez üçüncü sırada yer aldı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Bolu'da dün gün içinde hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere en düşük 10, en yüksek 3 derece olarak kaydedildi. 

Kartalkaya’yı sıfırın altında olmak üzere 10,8 dereceyle Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi Ganos Dağı Tabiat Parkı ve Balıkesir ili Bigadiç İlçesi Gedik mevkii takip etti.

Dün gece ilimiz genelinde yaşanan sıcaklıklar ise Kartalkaya -11 Derece, Abant Tabiat Parkı -7,4 Derece, Dörtdivan - 6,8 Derece, Gerede 6,4 Derece ve Yeniçağa ise - 6,2 derece olarak gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.