Don tehlikesine dikkat!

19.10.2016 - 09:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1764+ kez okundu.
 

Don tehlikesine dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, başta çiftçi olmak üzere ilgilileri ve vatandaşları don olayına karşı uyardı.
Meteoroloji gece ve sabah saatlerinden itibaren Çankırı, Kırıkkale ve Bolu’nun da içinde bulunduğu Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde hafif kuvvette zirai don olayı beklendiğini bildirerek tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşların ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu. Alınan bilgiye göre Çarşamba gecesi sıcaklık 0 dereceye düşecek. Don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildiren Meteoroloji, hava durumu hakkında ise şu bilgiyi verdi.   19 Ekim Çarşamba parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 14, en düşük 0 derece 20 Ekim Perşembe parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 16, en düşük 4 derece 21 Ekim Cuma parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 19, en düşük 4 derece 22 Ekim Cumartesi çok bulutlu en yüksek sıcaklık 19, en düşük 6 derece 23 Ekim Pazar parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 18, en düşük 8 derece
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, başta çiftçi olmak üzere ilgilileri ve vatandaşları don olayına karşı uyardı.

Meteoroloji gece ve sabah saatlerinden itibaren Çankırı, Kırıkkale ve Bolu’nun da içinde bulunduğu Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde hafif kuvvette zirai don olayı beklendiğini bildirerek tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşların ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Alınan bilgiye göre Çarşamba gecesi sıcaklık 0 dereceye düşecek. Don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildiren Meteoroloji, hava durumu hakkında ise şu bilgiyi verdi.
 

19 Ekim Çarşamba parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 14, en düşük 0 derece
20 Ekim Perşembe parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 16, en düşük 4 derece
21 Ekim Cuma parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 19, en düşük 4 derece
22 Ekim Cumartesi çok bulutlu en yüksek sıcaklık 19, en düşük 6 derece
23 Ekim Pazar parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 18, en düşük 8 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.