Yangınlar korkutuyor, kesilmiyor!..

YAŞAM 25.09.2018 - 14:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2364+ kez okundu.
 

Yangınlar korkutuyor, kesilmiyor!..

"Çoğullu'da bir tarlada bilinmeyen nedenlerden yangın çıktı."
Çoğullu Köyü'nde çıkan anız yangını itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın, Gerede Çoğullu köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bir tarlada bilinmeyen nedenlerden yangın çıktı. Çıkan dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar olayı, Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale edip kısa sürede kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Yangının anızdan dolayı meydana geldiğini belirleyen ekipler, vatandaşlar bu konu hakkında bir kez daha uyardı.
"Çoğullu'da bir tarlada bilinmeyen nedenlerden yangın çıktı."

Çoğullu Köyü'nde çıkan anız yangını itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Yangın, Gerede Çoğullu köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bir tarlada bilinmeyen nedenlerden yangın çıktı.

Çıkan dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar olayı, Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale edip kısa sürede kontrol altına alarak söndürmeyi başardı.

Yangının anızdan dolayı meydana geldiğini belirleyen ekipler, vatandaşlar bu konu hakkında bir kez daha uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.