Yangınlar korkutuyor, kesilmiyor!..

YAŞAM 13.09.2017 - 09:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2760+ kez okundu.
 

Yangınlar korkutuyor, kesilmiyor!..

" Gerede'ye bağlı Ovacık ve Koçumlar köylerinde meydana gelen yangınlar, etraf sakinlerine endişe dolu anlar yaşattı. "
Tarımsal üretim sonucunda biçilmiş olan ekinlerin toprakta kalan kök ve saplarının yakılarak yok edilmesinin tercih edilmesi, beraberinde bazı kazaları da meydana getiriyor. İlçemizde meydana gelen anız yangınlarına neredeyse her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bilinçsizce yakılan ateşler ve sigara izmaritleri anız ve gevenlerin alevlenmesinde önemli sebeplerden olurken, tehlikelerde kaçınılmaz oluyor. Gerede'ye bağlı Ovacık Köyü'nde çıkan yangın itfaiye erlerinin müdahalesi ile büyümeden söndürülürken; herhangi bir can kaybının yaşanmaması ise teselli kaynağı oldu. Önceki günlerde Ovacık Köyü Yenimahalle’de ve Koçumlar Köyü'nde meydana gelen anız yangınları Gerede İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından büyümeden söndürüldü. Edinilen bilgilerdeki iddialara göre, Ovacık köyünde, Yenimahalle’de ve Koçumlar köyünde bilinmeyen nedenlerden dolayı anız ve geven yangını çıktı. Yangını fark eden çevre sakinleri Gerede Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde hareket eden itfaiye ekipleri yangınlara müdahale ederek büyümeden kısa sürede söndürülmesini sağladı.
" Gerede'ye bağlı Ovacık ve Koçumlar köylerinde meydana gelen yangınlar, etraf sakinlerine endişe dolu anlar yaşattı. "

Tarımsal üretim sonucunda biçilmiş olan ekinlerin toprakta kalan kök ve saplarının yakılarak yok edilmesinin tercih edilmesi, beraberinde bazı kazaları da meydana getiriyor.

İlçemizde meydana gelen anız yangınlarına neredeyse her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bilinçsizce yakılan ateşler ve sigara izmaritleri anız ve gevenlerin alevlenmesinde önemli sebeplerden olurken, tehlikelerde kaçınılmaz oluyor.

Gerede'ye bağlı Ovacık Köyü'nde çıkan yangın itfaiye erlerinin müdahalesi ile büyümeden söndürülürken; herhangi bir can kaybının yaşanmaması ise teselli kaynağı oldu.

Önceki günlerde Ovacık Köyü Yenimahalle’de ve Koçumlar Köyü'nde meydana gelen anız yangınları Gerede İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilerdeki iddialara göre, Ovacık köyünde, Yenimahalle’de ve Koçumlar köyünde bilinmeyen nedenlerden dolayı anız ve geven yangını çıktı. Yangını fark eden çevre sakinleri Gerede Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde hareket eden itfaiye ekipleri yangınlara müdahale ederek büyümeden kısa sürede söndürülmesini sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.