Ev yangını korkuttu!

ASAYİŞ 08.09.2017 - 14:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3126+ kez okundu.
 

Ev yangını korkuttu!

" Gerede merkez mahallerinde bulunan bir ahşap evde çıkan yangın, çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. "
Önceki günlerde ilçemiz merkezinde çıkan yangın korku yaşattı. Gerede'de iki katlı metruk evde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafında yakılan sobadan dolayı yangın çıktı. Seviller Mahallesi Yarbay İbrahim sokakta bulunan iki katlı ahşap metruk binaya iddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ısınmak için girerek içerideki sobayı yaktı. Daha sonra sobadan çıkan kıvılcımlar bir anda ahşap evi tutuşturdu. Evden duman ve alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangın da herhangi bir can kaybı yaşanmazken, mahalle sakinleri korku yaşadı. 
" Gerede merkez mahallerinde bulunan bir ahşap evde çıkan yangın, çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. "

Önceki günlerde ilçemiz merkezinde çıkan yangın korku yaşattı. Gerede'de iki katlı metruk evde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafında yakılan sobadan dolayı yangın çıktı.

Seviller Mahallesi Yarbay İbrahim sokakta bulunan iki katlı ahşap metruk binaya iddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ısınmak için girerek içerideki sobayı yaktı. Daha sonra sobadan çıkan kıvılcımlar bir anda ahşap evi tutuşturdu. Evden duman ve alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangın da herhangi bir can kaybı yaşanmazken, mahalle sakinleri korku yaşadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.