Taçlarını taktılar

GÜNDEM 07.11.2018 - 11:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 6734+ kez okundu.
 

Taçlarını taktılar

"Gerede'de, Kur’an Kursu’nda eğitim gören 78 öğrenciden hıfzını tamamlayan 10 öğrenci, hafızlık icâzet ve Kur’an ziyafeti programı ile taç takıp belgelerini aldı."
Gerede'de Kur'an eğitimi göeen öğrencilerden hıfzını tamamlayan isimler, hafızlık beraatlarını aldı. Hocazade Kemaleddin Efendi Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören 78 öğrenciden hıfzını tamamlayan 10 öğrenci, hafızlık icâzet ve Kur’an ziyafeti programı ile taç takıp belgelerini aldı. Gerede Müftülüğü’ne bağlı Hocazade Kemaleddin Efendi Kız Kur’an Kursu hafızlık icâzet ve Kur’an ziyafeti programı Melih Gökçek Kültür Merkezinde istiklal marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu yaparken, Hocazade Kemaleddin Efendi Kız Kur’an Kursunda hıfzını tamamlayan 10 öğrenci için yapılan programa Diyanet İşleri Başkanlığı Dünya Müslüman Azınlıklar Daire Başkanı Sema Yiğit konuşmacı olarak katıldı. Programa Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın eşi Yasemin Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve eşi Emine Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve eşi Zeyneb Şenoğlu, Dörtdivan Müftüsü Bekir Engin, Yeniçağa Müftüsü Ekrem Akmenşen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı ve yönetim kurlu üyeleri, daire amirleri, müftülük personeli, Bolu ve Yeniçağa Müftülüğüne bağlı Kur’an kursu öğreticileri ile öğrenci ve velileri katılım sağladı. Disiplinli ve ihlaslı çalışmalar ile hafızlığını tamamlayan öğrenciler en mutlu günlerini yaşayarak, hafızlıklarını taçlandırdılar.
"Gerede'de, Kur’an Kursu’nda eğitim gören 78 öğrenciden hıfzını tamamlayan 10 öğrenci, hafızlık icâzet ve Kur’an ziyafeti programı ile taç takıp belgelerini aldı."

Gerede'de Kur'an eğitimi göeen öğrencilerden hıfzını tamamlayan isimler, hafızlık beraatlarını aldı.

Hocazade Kemaleddin Efendi Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören 78 öğrenciden hıfzını tamamlayan 10 öğrenci, hafızlık icâzet ve Kur’an ziyafeti programı ile taç takıp belgelerini aldı.

Gerede Müftülüğü’ne bağlı Hocazade Kemaleddin Efendi Kız Kur’an Kursu hafızlık icâzet ve Kur’an ziyafeti programı Melih Gökçek Kültür Merkezinde istiklal marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu yaparken, Hocazade Kemaleddin Efendi Kız Kur’an Kursunda hıfzını tamamlayan 10 öğrenci için yapılan programa Diyanet İşleri Başkanlığı Dünya Müslüman Azınlıklar Daire Başkanı Sema Yiğit konuşmacı olarak katıldı.

Programa Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın eşi Yasemin Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve eşi Emine Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve eşi Zeyneb Şenoğlu, Dörtdivan Müftüsü Bekir Engin, Yeniçağa Müftüsü Ekrem Akmenşen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı ve yönetim kurlu üyeleri, daire amirleri, müftülük personeli, Bolu ve Yeniçağa Müftülüğüne bağlı Kur’an kursu öğreticileri ile öğrenci ve velileri katılım sağladı.

Disiplinli ve ihlaslı çalışmalar ile hafızlığını tamamlayan öğrenciler en mutlu günlerini yaşayarak, hafızlıklarını taçlandırdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.