Hocalarını bilgilendirdi..

GÜNDEM 31.05.2017 - 13:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1758+ kez okundu.
 

Hocalarını bilgilendirdi..

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu önderliğinde toplanan din görevlileri, ilçedeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konuları görüştü.
Gerede İlçe Müftülüğü, ilçe merkez ve köylerinde görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımları toplayarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ramazana hazırlık amacıyla yapılan ve imam hatip, müezzin kayyım ve personel ile yapılan “Hizmette başarı ve istişare” toplantısında ramazan ayında yapılması gerekenler ve ilçedeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, başkanlık tarafından duyurulması istenilen konular iletilirken, Ramazan ayında yapılması gerekenler ve ilçedeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun, hizmette görevde başarılı olmanın yollarını anlatarak, merkez personelinin görev yapma hizmet verme iştiyakını, diğer bir ifadeyle motivasyonlarını artırıcı bir konferans mahiyetinde sürdürdü. Şenoğlu, hedefe ve başarıya odaklanma en az, anlatmak kadar dinlemekten de geçtiğine vurgu yaptı. Hizmette verimliliği mesleki yönden kitap okuma, takrir dersleri yapma artırma ve yapılabilecek her türlü başarılı çalışmaları tespit ve ifa çalışmalarına esas teşkil etmek üzere görevlilerden oluşturulan “Cami grupları” çizelgeleri dağıtılarak, grupların ne amaçla oluşturulduğu izah edilerek, görevlilerin bu konudaki görüşlerine başvuruldu.
Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu önderliğinde toplanan din görevlileri, ilçedeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konuları görüştü.

Gerede İlçe Müftülüğü, ilçe merkez ve köylerinde görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımları toplayarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Ramazana hazırlık amacıyla yapılan ve imam hatip, müezzin kayyım ve personel ile yapılan “Hizmette başarı ve istişare” toplantısında ramazan ayında yapılması gerekenler ve ilçedeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, başkanlık tarafından duyurulması istenilen konular iletilirken, Ramazan ayında yapılması gerekenler ve ilçedeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun, hizmette görevde başarılı olmanın yollarını anlatarak, merkez personelinin görev yapma hizmet verme iştiyakını, diğer bir ifadeyle motivasyonlarını artırıcı bir konferans mahiyetinde sürdürdü. Şenoğlu, hedefe ve başarıya odaklanma en az, anlatmak kadar dinlemekten de geçtiğine vurgu yaptı.


Hizmette verimliliği mesleki yönden kitap okuma, takrir dersleri yapma artırma ve yapılabilecek her türlü başarılı çalışmaları tespit ve ifa çalışmalarına esas teşkil etmek üzere görevlilerden oluşturulan “Cami grupları” çizelgeleri dağıtılarak, grupların ne amaçla oluşturulduğu izah edilerek, görevlilerin bu konudaki görüşlerine başvuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.