Buluştular..

YAŞAM 09.10.2018 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1534+ kez okundu.
 

Buluştular..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerine yemek programı tertip etti.."
Gerede Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerine yemek ikram etti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın düzenlediği Palmiye Düğün Salonundaki programa İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ile çok sayıda emekli ve çalışan din görevlisi, Kur’an kursu öğreticisi ve müftülük personeli katıldı. Yeni Cami İmam Hatibi İbrahim Biçer’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Belediye Başkanı Allar’ın açılış konuşması ve ilçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun selamlama konuşmasıyla devam etti. İmamlığın peygamber mesleği olduğunu belirten Müftü Şenoğlu “Bu mesleğin emeklisi olmaz. Peygamberimiz ahir ömründe hasta yatağında bile bu görevi aksatmadan devam ettirmiştir. Ulvi, kutsal ve mübarek bir görevdir” dedi. Müftü Şenoğlu verdiği yemekten dolayı Başkan Allar’a teşekkür ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl ki temasının “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” olduğunu ifade ederek sözlerini tamamladı. Hafız Kemal Halıcı Hoca’nın yaptığı duanın ardından program sona erdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerine yemek programı tertip etti.."

Gerede Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerine yemek ikram etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın düzenlediği Palmiye Düğün Salonundaki programa İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ile çok sayıda emekli ve çalışan din görevlisi, Kur’an kursu öğreticisi ve müftülük personeli katıldı.

Yeni Cami İmam Hatibi İbrahim Biçer’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Belediye Başkanı Allar’ın açılış konuşması ve ilçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun selamlama konuşmasıyla devam etti.

İmamlığın peygamber mesleği olduğunu belirten Müftü Şenoğlu “Bu mesleğin emeklisi olmaz. Peygamberimiz ahir ömründe hasta yatağında bile bu görevi aksatmadan devam ettirmiştir. Ulvi, kutsal ve mübarek bir görevdir” dedi.

Müftü Şenoğlu verdiği yemekten dolayı Başkan Allar’a teşekkür ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl ki temasının “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” olduğunu ifade ederek sözlerini tamamladı. Hafız Kemal Halıcı Hoca’nın yaptığı duanın ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.