Küçüklerden, büyük hareket!..

YAŞAM 13.07.2018 - 15:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2049+ kez okundu.
 

Küçüklerden, büyük hareket!..

"Yapımı devam etmekte olan Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, mahalle çocukları tarafından eline tutuşturulan anlamlı bağış duygulu anlar yaşattı."
Dayıoğlu Mahallesi’nde yapımı devam eden Erkek Kur’an Kursu inşaatına minik ellerden çok anlamlı bağış geldi. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun inşaat alanını incelemesi sırasında minik eller tarafından biriktirilen demir paradan oluşan harçlıklar Şenoğlu’na bizzat teslim edildi. Yapımı devam etmekte olan Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu mahalle çocukları tarafından eline tutuşturulan anlamlı bağış duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Müftü Şenoğlu “Kendileri küçük, gönülleri ve düşünceleri büyük, geleceğimizin teminatı gençlerin, maddi değeri az ama manevi değeri çok büyük olan, arkadaşları arasında toplamış oldukları demir paralar, şu ana kadar yapılan bağışların en anlamlılarındandır” dedi. Şenoğlu, çocukların harçlıklarından arttırarak biriktirdikleri paraları böylesine anlamlı bir şekilde bağışlamalarının takdire şayan bir davranış olduğunu ifade ederek onları ve yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
"Yapımı devam etmekte olan Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, mahalle çocukları tarafından eline tutuşturulan anlamlı bağış duygulu anlar yaşattı."

Dayıoğlu Mahallesi’nde yapımı devam eden Erkek Kur’an Kursu inşaatına minik ellerden çok anlamlı bağış geldi. İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun inşaat alanını incelemesi sırasında minik eller tarafından biriktirilen demir paradan oluşan harçlıklar Şenoğlu’na bizzat teslim edildi.

Yapımı devam etmekte olan Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunan Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu mahalle çocukları tarafından eline tutuşturulan anlamlı bağış duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Müftü Şenoğlu “Kendileri küçük, gönülleri ve düşünceleri büyük, geleceğimizin teminatı gençlerin, maddi değeri az ama manevi değeri çok büyük olan, arkadaşları arasında toplamış oldukları demir paralar, şu ana kadar yapılan bağışların en anlamlılarındandır” dedi.

Şenoğlu, çocukların harçlıklarından arttırarak biriktirdikleri paraları böylesine anlamlı bir şekilde bağışlamalarının takdire şayan bir davranış olduğunu ifade ederek onları ve yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.