İstişare etti

GÜNDEM 29.03.2017 - 10:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1474+ kez okundu.
 

İstişare etti

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, din hizmetlerini istişare toplantıları ile de birleştirerek, verimi üst düzeyde tutmayı hedefliyor.
Hizmette başarı ve istişare toplantısı ilçemiz Gerede’de grup koordinatörleri ile düzenlendi. Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, grup koordinatörleri ile Kemalettin Efendi İrfan Merkezi Toplantı Salonunda hizmette başarı ve istişare toplantısı düzenledi. Yapılabilecek faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunularak daha etkin ve faydalı din hizmeti verebilmenin, personelinin görev yapma ve hizmet verme iştiyakı ve motivasyonlarını artırmanın yollarına değinildi.
Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, din hizmetlerini istişare toplantıları ile de birleştirerek, verimi üst düzeyde tutmayı hedefliyor.

Hizmette başarı ve istişare toplantısı ilçemiz Gerede’de grup koordinatörleri ile düzenlendi.

Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, grup koordinatörleri ile Kemalettin Efendi İrfan Merkezi Toplantı Salonunda hizmette başarı ve istişare toplantısı düzenledi.

Yapılabilecek faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunularak daha etkin ve faydalı din hizmeti verebilmenin, personelinin görev yapma ve hizmet verme iştiyakı ve motivasyonlarını artırmanın yollarına değinildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.