Yeni Yusuflar yetişecek..

GÜNDEM 21.11.2016 - 10:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1595+ kez okundu.
 

Yeni Yusuflar yetişecek..

Kaynak eser araştırma ve inceleme merkezi olması düşüncesiyle oluşturulan Yusuf Özcan Kütüphanesi, ilk ziyaretçilerini de geçen hafta içinde ağırladı.
Gerede’nin kanaat önderlerinden, alim insan, merhum Yusuf Özcan adını yaşatmak yanında yeni Yusuflar da yetiştirmek isteyen İlçe Müftülüğü, bina bünyesinde kütüphane oluşturdu. Geçtğimiz yıllarda ebediyete uğurladığımız, ilçemizin sevilen-sayılan mütefekkirlerinden alim insan "Allah dostu Yusuf Özcan"ı geleceğe de taşımak isteyen yerel yönetim, adını verdiği kütüphanede yeni hocaları Gerede'ye kazandıracak. Önceki günlerde resmen hizmete başlayan Yusuf Özcan Kütüphanesi, İlçe Müftülük binasının beşinci katını kapsarken, çevre il ve ilçelere hitap edecek tarzda yapıldığı belirtildi. Kaynak eser araştırma ve inceleme merkezi olması düşüncesiyle oluşturulan Yusuf Özcan Kütüphanesi, ilk ziyaretçilerini de geçen hafta içinde ağırladı. Gerede Müftülüğü hizmet binasında hizmete sunulan “Yusuf Özcan Kütüphanesi’nin ilk ziyaretçileri Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu Hafız İHO öğrencileri oldu. Türkçe öğretmeni Beyza Bilik rehberliğinde kütüphane ziyareti gerçekleştiren öğrencilere ev sahipliğini İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu yaptı. Öğrencilerle ilgilenerek, kütüphane hakkında bilgiler veren Müftü Şenoğlu; “Binanın komple beşinci katı, başta yüksekokul ve üniversite öğrencileri ile tüm okul öğrencilerinin, daha da ötesi çevre il ve ilçelerimize hitap edecek tarzda yapıldı. Kaynak eser araştırma ve inceleme merkezi olması düşüncesiyle de kütüphane olarak düzenlenmiştir” diye konuştu. Öğrencilerin gerek okul dersleri, gerekse tahsil etmek istedikleri ilimlere esas teşkil edecek doğru bilgiyi en güvenli yer olan kütüphaneden alması gerektiğini belirten Şenoğlu; kütüphaneye olan ilgiyi artırmaya çaba gösteren Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu Hafız İHO yönetimine ve öğrencilerine teşekkür etti.
Kaynak eser araştırma ve inceleme merkezi olması düşüncesiyle oluşturulan Yusuf Özcan Kütüphanesi, ilk ziyaretçilerini de geçen hafta içinde ağırladı.

Gerede’nin kanaat önderlerinden, alim insan, merhum Yusuf Özcan adını yaşatmak yanında yeni Yusuflar da yetiştirmek isteyen İlçe Müftülüğü, bina bünyesinde kütüphane oluşturdu.

Geçtğimiz yıllarda ebediyete uğurladığımız, ilçemizin sevilen-sayılan mütefekkirlerinden alim insan "Allah dostu Yusuf Özcan"ı geleceğe de taşımak isteyen yerel yönetim, adını verdiği kütüphanede yeni hocaları Gerede'ye kazandıracak.

Önceki günlerde resmen hizmete başlayan Yusuf Özcan Kütüphanesi, İlçe Müftülük binasının beşinci katını kapsarken, çevre il ve ilçelere hitap edecek tarzda yapıldığı belirtildi.

Kaynak eser araştırma ve inceleme merkezi olması düşüncesiyle oluşturulan Yusuf Özcan Kütüphanesi, ilk ziyaretçilerini de geçen hafta içinde ağırladı.

Gerede Müftülüğü hizmet binasında hizmete sunulan “Yusuf Özcan Kütüphanesi’nin ilk ziyaretçileri Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu Hafız İHO öğrencileri oldu.

Türkçe öğretmeni Beyza Bilik rehberliğinde kütüphane ziyareti gerçekleştiren öğrencilere ev sahipliğini İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu yaptı.

Öğrencilerle ilgilenerek, kütüphane hakkında bilgiler veren Müftü Şenoğlu; “Binanın komple beşinci katı, başta yüksekokul ve üniversite öğrencileri ile tüm okul öğrencilerinin, daha da ötesi çevre il ve ilçelerimize hitap edecek tarzda yapıldı. Kaynak eser araştırma ve inceleme merkezi olması düşüncesiyle de kütüphane olarak düzenlenmiştir” diye konuştu.

Öğrencilerin gerek okul dersleri, gerekse tahsil etmek istedikleri ilimlere esas teşkil edecek doğru bilgiyi en güvenli yer olan kütüphaneden alması gerektiğini belirten Şenoğlu; kütüphaneye olan ilgiyi artırmaya çaba gösteren Eyüp Özdemir İmam Hatip Ortaokulu Hafız İHO yönetimine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.