'Sen de el ver hocam..'

GÜNDEM 15.12.2016 - 11:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2715+ kez okundu.
 

'Sen de el ver hocam..'

Halep'te yaşanan insanlık dramında bir nebze de olsa yaraları sarabilmek ümidiyle yardım kampanyası başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever eğitimcilerin ilgisini bekliyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Halep Yardım Bekliyor" sloganıyla başlattıkları kampanya ile Halep'teki ailelere yardım eli uzatıyor. Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak, bir nebze de olsa yaraları sarabilmek adına yardım kampanyası başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever eğitimcilerin ilgisini bekliyor. Organizasyonu daha da genişletebilmek düşüncesiyle Halep Yardımı’nın süresini uzattığını duyuran Mustafa Camcı, eğitimcilerin hassasiyetini beklediklerine işaret etti. Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak, acı içinde ve zulüm altında yaşayan kardeşlerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek, mazlumların yüzünü az da olsa güldürebilmek amacıyla; Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce, Okul ve kurumlarımızda başlattığımız "Halep Yardımı" kampanyası 19 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır,” ifadelerine yer verdi.
Halep'te yaşanan insanlık dramında bir nebze de olsa yaraları sarabilmek ümidiyle yardım kampanyası başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever eğitimcilerin ilgisini bekliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Halep Yardım Bekliyor" sloganıyla başlattıkları kampanya ile Halep'teki ailelere yardım eli uzatıyor.

Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak, bir nebze de olsa yaraları sarabilmek adına yardım kampanyası başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever eğitimcilerin ilgisini bekliyor.

Organizasyonu daha da genişletebilmek düşüncesiyle Halep Yardımı’nın süresini uzattığını duyuran Mustafa Camcı, eğitimcilerin hassasiyetini beklediklerine işaret etti.

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak, acı içinde ve zulüm altında yaşayan kardeşlerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek, mazlumların yüzünü az da olsa güldürebilmek amacıyla; Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce, Okul ve kurumlarımızda başlattığımız "Halep Yardımı" kampanyası 19 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.