Minikler unutmadı..

ASAYİŞ 18.04.2018 - 09:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2097+ kez okundu.
 

Minikler unutmadı..

"Ziyarette minik öğrencilere İlçe Vaizesi Berrin Çelebi ve Kurs Öğreticisi Selma Şişman rehberlik etti."
Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Gerede İlçe Müftülüğü’ne bağlı Merkez 4-6 yaş grubu öğrencileri Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek mensupların polis haftasını kutladı. Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binasında eğitim gören Merkez 4-6 yaş grubu öğrencileri en küçük kutlayıcılar olarak Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polisleri ziyaret etti. Ziyarette minik öğrencilere İlçe Vaizesi Berrin Çelebi ve Kurs Öğreticisi Selma Şişman rehberlik etti. Gerede İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır ve polislerin “Polis Haftasını” kutlayan çocuklara Emniyet Müdürü Ethem Çakır başta Türk Bayrağı olmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, önemli bir günde kendilerini hatırlayan minik yavrulara teşekkür etti. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından uğurlama ile sona erdi.
"Ziyarette minik öğrencilere İlçe Vaizesi Berrin Çelebi ve Kurs Öğreticisi Selma Şişman rehberlik etti."

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Gerede İlçe Müftülüğü’ne bağlı Merkez 4-6 yaş grubu öğrencileri Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek mensupların polis haftasını kutladı.

Gerede İlçe Müftülüğü hizmet binasında eğitim gören Merkez 4-6 yaş grubu öğrencileri en küçük kutlayıcılar olarak Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polisleri ziyaret etti. Ziyarette minik öğrencilere İlçe Vaizesi Berrin Çelebi ve Kurs Öğreticisi Selma Şişman rehberlik etti.

Gerede İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır ve polislerin “Polis Haftasını” kutlayan çocuklara Emniyet Müdürü Ethem Çakır başta Türk Bayrağı olmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, önemli bir günde kendilerini hatırlayan minik yavrulara teşekkür etti. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından uğurlama ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.