Ankara yönetimine Geredeli!..

YAŞAM 31.10.2017 - 11:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5209+ kez okundu.
 

Ankara yönetimine Geredeli!..

"Geredeli bürokratların hızlı yükselişi ilçemiz kamuoyunda sevinç ve takdirle karşılanırken; Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine de Geredeli bir isim getirildi."
Başkent bürokrasisindeki Geredeli isimlerin yoğun haldeki varlığı, gurur kaynağımız olurken; bir haber de genç bir hemşehrimizden geldi. Geredeli bürokratların hızlı yükselişi ilçemiz kamuoyunda sevinç ve takdirle karşılanırken; Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine de Geredeli bir isim getirildi. Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine Geredeli Hemşehrimiz Hulusi Aydemir atandı. Hemşehrimiz Hulusi Aydemir; Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde örgütlenmesi bulunan ortalama 1 milyon üyesiyle ülkemizin en büyük Konfederasyonu olan Memur Sen Konfederasyonuna bağlı faaliyette bulunan ve Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atanan Hulusi Aydemir, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı TCDD Genel Müdürlüğü’nde görev yapmaktadır. Mesleği İnşaat Yüksek Mühendisi olan hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kimdir? Bolu Geredeli olan Aydemir, Ankara'da bir kamu kurumunun genel müdürlüğünde yüksek mühendis ünvani ile görev yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ise; Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı faaliyette bulunan ve Türkiye'nin en büyük gençlik örgütü GENÇ Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.
"Geredeli bürokratların hızlı yükselişi ilçemiz kamuoyunda sevinç ve takdirle karşılanırken; Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine de Geredeli bir isim getirildi."

Başkent bürokrasisindeki Geredeli isimlerin yoğun haldeki varlığı, gurur kaynağımız olurken; bir haber de genç bir hemşehrimizden geldi.

Geredeli bürokratların hızlı yükselişi ilçemiz kamuoyunda sevinç ve takdirle karşılanırken; Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine de Geredeli bir isim getirildi.

Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine Geredeli Hemşehrimiz Hulusi Aydemir atandı. Hemşehrimiz Hulusi Aydemir; Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde örgütlenmesi bulunan ortalama 1 milyon üyesiyle ülkemizin en büyük Konfederasyonu olan Memur Sen Konfederasyonuna bağlı faaliyette bulunan ve Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi.

Genç Memur Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atanan Hulusi Aydemir, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı TCDD Genel Müdürlüğü’nde görev yapmaktadır. Mesleği İnşaat Yüksek Mühendisi olan hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kimdir?
Bolu Geredeli olan Aydemir, Ankara'da bir kamu kurumunun genel müdürlüğünde yüksek mühendis ünvani ile görev yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ise; Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı faaliyette bulunan ve Türkiye'nin en büyük gençlik örgütü GENÇ Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.