Gerede'de gözaltılar sürüyor!

GÜNDEM 30.07.2016 - 21:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1610+ kez okundu.
 

Gerede'de gözaltılar sürüyor!

FETÖ operasyonları hız kesmeden devam ederklen, ilçemiz Gerede’de bazı isimlerin evlerine baskın yapan emniyet güçleri saatler süren aramalarda delil sayılabilecek bulgular elde etti.
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. İlçemiz Gerede’de kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak görev yapan bazı isimler operasyonlar kapsamında gözaltına alınırken, kimi isimlerin de evlerine baskın yapan emniyet güçlerinin; saatler süren aramalarda delil sayılabilecek bazı bulgular elde ettiği ifade edildi. Öte yandan medyatakip’in haberine göre şu ana kadar Gerede’de gözaltına alınanlar içinde 5 esnaf, 1 emniyet müdürü, 1 emniyet amiri, 2 savcı, 2 hakim, 5 polis yer alırken; 27 öğretmen, 5 sağlık personeli ve 1 müftülük personelinin ise açığa alındığı öğrenildi.
FETÖ operasyonları hız kesmeden devam ederklen, ilçemiz Gerede’de bazı isimlerin evlerine baskın yapan emniyet güçleri saatler süren aramalarda delil sayılabilecek bulgular elde etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

İlçemiz Gerede’de kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak görev yapan bazı isimler operasyonlar kapsamında gözaltına alınırken, kimi isimlerin de evlerine baskın yapan emniyet güçlerinin; saatler süren aramalarda delil sayılabilecek bazı bulgular elde ettiği ifade edildi.

Öte yandan medyatakip’in haberine göre şu ana kadar Gerede’de gözaltına alınanlar içinde 5 esnaf, 1 emniyet müdürü, 1 emniyet amiri, 2 savcı, 2 hakim, 5 polis yer alırken; 27 öğretmen, 5 sağlık personeli ve 1 müftülük personelinin ise açığa alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.