Çıkarma yaptılar..

EKONOMİ 17.08.2018 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1890+ kez okundu.
 

Çıkarma yaptılar..

"Birliğin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek Bolu'da yapılması planlanan Bolu Büyük Sanayi Sitesinin geldiği son aşama hakkında bilgiler sunuldu.
Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yönetim ve Denetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunu ziyaret etti. Ziyarette BESOB Başkanı Tahir GAYRET, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Başkan Vekili M.Burhan Aksak ve TESK Genel Sekreteri Naci Sulkalar'ı ziyaret edip yeni seçilmiş olan Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini takdim etti. Birliğin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Gayret, Bolu'da yapılması planlanan Bolu Büyük Sanayi Sitesinin geldiği son aşama hakkında bilgiler sundu. Ayrıca ülkemizde ve Bolu'daki esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözüm önerileri üzerinde istişare edilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler'in de hazır bulunduğu ziyaret sonrası BESOB Başkanı Tahir Gayret kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
"Birliğin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek Bolu'da yapılması planlanan Bolu Büyük Sanayi Sitesinin geldiği son aşama hakkında bilgiler sunuldu.

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yönetim ve Denetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunu ziyaret etti.

Ziyarette BESOB Başkanı Tahir GAYRET, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Başkan Vekili M.Burhan Aksak ve TESK Genel Sekreteri Naci Sulkalar'ı ziyaret edip yeni seçilmiş olan Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini takdim etti.

Birliğin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Gayret, Bolu'da yapılması planlanan Bolu Büyük Sanayi Sitesinin geldiği son aşama hakkında bilgiler sundu. Ayrıca ülkemizde ve Bolu'daki esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözüm önerileri üzerinde istişare edilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler'in de hazır bulunduğu ziyaret sonrası BESOB Başkanı Tahir Gayret kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.