Gerede Hastanesi'nde açığa alınanlar!..

GÜNDEM 07.08.2016 - 19:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2253+ kez okundu.
 

Gerede Hastanesi'nde açığa alınanlar!..

Gerede Milli Eğitim bünyesinde açığa alınan isimlerden sonra Gerede Devlet Hastanesi’nde açığa alınan isimler de ortaya çıktı.
Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar dahilinde açığa alınan devlet görevlileri de bir bir belli oluyor. Gerede Milli Eğitim bünyesinde açığa alınan isimlerden sonra Gerede Devlet Hastanesi’nde de açığa alınan isimler ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, Gerede Devlet Hastanesi başta olmak üzere 6 farklı kurumdan 36 personel açığa alındı. FETÖ operasyonları çerçevesinde açığa alınan doktorlar da belli olmaya başladı. İl basınından yansıyan bilgilere göre; Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı personeller arasında en çok açığa alınan doktor Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde bulunuyor. Kurum bünyesinde toplam 36 personel görevden el çektirilirken açığa alınan personellerin arasında doktorlar, hemşireler, eczacılar ve memurlar bulunuyor. Kurum personelinin görevden el çektirilenlerinin tamamı bakanlık emri ile açığa alınmış durumda. Gerede Devlet Hastanesi, İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Mudurnu Devlet Hastanesi başta olmak üzere 6 farklı kurumdan 36 personel açığa alındı. Açığa alınan personelin 15 tanesi doktor, 9 tanesi hemşire, 4 tanesi eczacı geri kalanları ise memur kadrolardan oluşuyor. Gerede’de açığa alınan isimlerin, yapılan soruşturmanın ardından FETÖ ile ilişkisi olup olmadığı anlaşılacak. İşte o isimler; Dr. İbrahim G, Dr. Sıdıka A, Hemşire Yasemin M, Hemşire Esra B, Personel Ersin E,
Gerede Milli Eğitim bünyesinde açığa alınan isimlerden sonra Gerede Devlet Hastanesi’nde açığa alınan isimler de ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar dahilinde açığa alınan devlet görevlileri de bir bir belli oluyor.

Gerede Milli Eğitim bünyesinde açığa alınan isimlerden sonra Gerede Devlet Hastanesi’nde de açığa alınan isimler ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Gerede Devlet Hastanesi başta olmak üzere 6 farklı kurumdan 36 personel açığa alındı.

FETÖ operasyonları çerçevesinde açığa alınan doktorlar da belli olmaya başladı. İl basınından yansıyan bilgilere göre; Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı personeller arasında en çok açığa alınan doktor Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde bulunuyor.

Kurum bünyesinde toplam 36 personel görevden el çektirilirken açığa alınan personellerin arasında doktorlar, hemşireler, eczacılar ve memurlar bulunuyor. Kurum personelinin görevden el çektirilenlerinin tamamı bakanlık emri ile açığa alınmış durumda.

Gerede Devlet Hastanesi, İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Mudurnu Devlet Hastanesi başta olmak üzere 6 farklı kurumdan 36 personel açığa alındı. Açığa alınan personelin 15 tanesi doktor, 9 tanesi hemşire, 4 tanesi eczacı geri kalanları ise memur kadrolardan oluşuyor.

Gerede’de açığa alınan isimlerin, yapılan soruşturmanın ardından FETÖ ile ilişkisi olup olmadığı anlaşılacak.

İşte o isimler;


Dr. İbrahim G,

Dr. Sıdıka A,

Hemşire Yasemin M,

Hemşire Esra B,

Personel Ersin E,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.