İlk ameliyat o'na yapıldı!..

YAŞAM 30.07.2018 - 17:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3893+ kez okundu.
 

İlk ameliyat o'na yapıldı!..

​"Gerede Devlet Hastanesi’nin yenilenen modern ameliyathanesinin ilk cerrahi operasyonu, hastane’nin kendi yöneticisine nasip oldu."
Yenilenen Gerede Devlet Hastanesi’nin ilk cerrahi operasyonunu hastane yöneticisi Başhekim Uzman Doktor İrfan İlter oldu. Gerede Devlet Hastanesi’nin yenilenen modern ameliyathanesinin ilk cerrahi operasyonu, Hastane’nin kendi yöneticisine nasip oldu. Başhekim Uzman Dr. İrfan İlter, ortopedi servisinde ‘Menisküs yırtığı’ ameliyatı oldu. Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Yücel Ağırdil tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ameliyat sonrası sağlığına kavuşan İlter’i, hastane personeli de yalnız bırakmadı. Yeni modern binasında iki aydır hizmet vermekte olan Gerede Devlet Hastanesi’nde tedavi olmaktan son derece memnun olduğunu dile getiren Uzm. Dr. İrfan İlter, ziyaretlerinden dolayı Ortopedi Uzmanı Op.Dr. Yücel Ağırdil’e ,Anestezi Uzmanı Uzm.Dr. Hasan Kunduz’a, servis hemşirelerine, hastane yönetimi ve tüm personele teşekkür etti. Böyle bir hastaneye kavuşması nedeniyle Gerede kadar çevre ilçelerin de şanslı olduğuna vurgu yapan Uzm. Dr. İrfan İlter; “Gerede Devlet Hastanesi çok güzel bir hastane oldu. Bu hastaneyi Gerede İlçemize kazandıran emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rahatsızlığımdan dolayı ameliyat olmam gerekiyordu. Merkezde büyük hastanelerimizden birinde de ameliyat olabilirdim, fakat ben modern cihazları ve konforlu fiziki yapısıyla, çalışanları ile sıcak samimi bir ortamı olan yeni Gerede Devlet Hastanemizde olmayı tercih ettim. Başarılı bir operasyon geçirdim. Bu anlamda öncelikle doktorumuza ve ameliyathane ekibine, daha sonra hastane yönetimimize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim, "dedi. İlter, yaptığı açıklamada; "Hastane yöneticiliğim bir yana şu an bir hasta olarak söyleyebilirim ki; Hastanede ameliyat öncesi ve sonrası doktorumuzun ve diğer çalışanlarımızın ilgisi ve kaldığım oda hepsi mükemmeldi. O kadar güzel ve konforlu bir odada tedavim devam etmektedir. Son olarak şunu belirtmek istiyorum ki böyle bir hastaneye kavuştukları için Gerede İlçemiz ve tabii ki yakın çevre ilçelerimiz çok şanslı," sözlerine yer verdi.
​"Gerede Devlet Hastanesi’nin yenilenen modern ameliyathanesinin ilk cerrahi operasyonu, hastane’nin kendi yöneticisine nasip oldu."

Yenilenen Gerede Devlet Hastanesi’nin ilk cerrahi operasyonunu hastane yöneticisi Başhekim Uzman Doktor İrfan İlter oldu.

Gerede Devlet Hastanesi’nin yenilenen modern ameliyathanesinin ilk cerrahi operasyonu, Hastane’nin kendi yöneticisine nasip oldu.

Başhekim Uzman Dr. İrfan İlter, ortopedi servisinde ‘Menisküs yırtığı’ ameliyatı oldu. Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Yücel Ağırdil tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ameliyat sonrası sağlığına kavuşan İlter’i, hastane personeli de yalnız bırakmadı.

Yeni modern binasında iki aydır hizmet vermekte olan Gerede Devlet Hastanesi’nde tedavi olmaktan son derece memnun olduğunu dile getiren Uzm. Dr. İrfan İlter, ziyaretlerinden dolayı Ortopedi Uzmanı Op.Dr. Yücel Ağırdil’e ,Anestezi Uzmanı Uzm.Dr. Hasan Kunduz’a, servis hemşirelerine, hastane yönetimi ve tüm personele teşekkür etti.

Böyle bir hastaneye kavuşması nedeniyle Gerede kadar çevre ilçelerin de şanslı olduğuna vurgu yapan Uzm. Dr. İrfan İlter; “Gerede Devlet Hastanesi çok güzel bir hastane oldu. Bu hastaneyi Gerede İlçemize kazandıran emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rahatsızlığımdan dolayı ameliyat olmam gerekiyordu. Merkezde büyük hastanelerimizden birinde de ameliyat olabilirdim, fakat ben modern cihazları ve konforlu fiziki yapısıyla, çalışanları ile sıcak samimi bir ortamı olan yeni Gerede Devlet Hastanemizde olmayı tercih ettim. Başarılı bir operasyon geçirdim. Bu anlamda öncelikle doktorumuza ve ameliyathane ekibine, daha sonra hastane yönetimimize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim, "dedi.

İlter, yaptığı açıklamada; "Hastane yöneticiliğim bir yana şu an bir hasta olarak söyleyebilirim ki; Hastanede ameliyat öncesi ve sonrası doktorumuzun ve diğer çalışanlarımızın ilgisi ve kaldığım oda hepsi mükemmeldi. O kadar güzel ve konforlu bir odada tedavim devam etmektedir. Son olarak şunu belirtmek istiyorum ki böyle bir hastaneye kavuştukları için Gerede İlçemiz ve tabii ki yakın çevre ilçelerimiz çok şanslı," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.