Gerede'ye doktor atamaları yapıldı!..

YAŞAM 19.11.2018 - 13:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1690+ kez okundu.
 

Gerede'ye doktor atamaları yapıldı!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkının merkeze gitmeden yerinde tedavi hizmeti alabilmesi ve devamlılığın sağlanmasının önemli bir kazanım olduğunu söyledi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın Sağlık Panayırı  açılışındaki konuşmasında belirttiği ilçemizin nüfusuna göre hastanemizde bulunan uzman doktor sayısının azlığının giderilmesi isteği sonuç verdi. İlçemizdeki hastanede çalışan  kadın doğum, dahiliye, çocuk hastalıkları, genel cerrahi uzmanı , 2 diş hekimi ve 7 pratisyen hekime ek olarak 3 uzman doktor göreve başladı. 83. Dönem kura çekimi sonrasında ilçemize haftanın her günü ortopedi, göz, anestezi uzmanı atandı. Öte yandan, KBB Uzmanının da yakın bir tarihte kadrolu olarak Devlet Hastanesinde hizmet vereceği öğrenildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkının merkeze gitmeden yerinde tedavi hizmeti alabilmesi ve devamlılığın sağlanmasının önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti sunarak, merkez hastanelerimize ya da çevre illere sevk edilmek zorunda olan hasta sayımızı azaltmak temel hedefimiz. İlçemizde hizmet ağına her geçen gün yeni hekimlerin eklenmesiyle birlikte vatandaş memnuniyeti de inanıyorum ki üst seviyede olacaktır. Yeni başlayan ortopedi, göz ve anestezi uzmanı doktorlarımızla birlikte halkımıza etkin bir sağlık hizmeti sunulacaktır," sözlerine yer verdi.  
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkının merkeze gitmeden yerinde tedavi hizmeti alabilmesi ve devamlılığın sağlanmasının önemli bir kazanım olduğunu söyledi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın Sağlık Panayırı  açılışındaki konuşmasında belirttiği ilçemizin nüfusuna göre hastanemizde bulunan uzman doktor sayısının azlığının giderilmesi isteği sonuç verdi.

İlçemizdeki hastanede çalışan  kadın doğum, dahiliye, çocuk hastalıkları, genel cerrahi uzmanı , 2 diş hekimi ve 7 pratisyen hekime ek olarak 3 uzman doktor göreve başladı. 83. Dönem kura çekimi sonrasında ilçemize haftanın her günü ortopedi, göz, anestezi uzmanı atandı. Öte yandan, KBB Uzmanının da yakın bir tarihte kadrolu olarak Devlet Hastanesinde hizmet vereceği öğrenildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkının merkeze gitmeden yerinde tedavi hizmeti alabilmesi ve devamlılığın sağlanmasının önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti sunarak, merkez hastanelerimize ya da çevre illere sevk edilmek zorunda olan hasta sayımızı azaltmak temel hedefimiz. İlçemizde hizmet ağına her geçen gün yeni hekimlerin eklenmesiyle birlikte vatandaş memnuniyeti de inanıyorum ki üst seviyede olacaktır. Yeni başlayan ortopedi, göz ve anestezi uzmanı doktorlarımızla birlikte halkımıza etkin bir sağlık hizmeti sunulacaktır," sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.