Nisan ayında teslim ediliyor!

YAŞAM 19.01.2018 - 15:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1598+ kez okundu.
 

Nisan ayında teslim ediliyor!

"Gerede Devlet Hastanesi’nin yeni binasının nisan ayında teslim alınacağı öğrenildi."
75 yataklı 16 milyon liralık bir yatırım olan Gerede Devlet Hastanesi’nin yapımının bitme noktasında olduğu ve yakın zamanda teslim alınacağı belirtildi. Geçtiğimiz yıl içinde 169 bin 714 hastanın müracaat ettiği öğrenilen Gerede Devlet Hastanesi’nin yeni binasının nisan ayında teslim alınacağı öğrenildi. Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr.Muhammed Emin Demirkol, 2017 yılı içinde Bolu merkez ve ilçelerinde bulunan hastanelerden 1 milyon 844 bin 732 kişinin faydalandığını söyledi. Bolu il ve ilçelerinde vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri adına çeşitli yatırımlar da planladıklarını ifade eden Demirkol, “2018’de güzel yatırımlar yapacağız. Toplam 13 tane aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezi ve 112 istasyonu yapacağız. Bu 13 yatırımın toplam bütçesi 26 milyon lira. Bu yatırımları 2018 yılında yapmayı planlıyoruz. Şu an 75 yataklı Gerede Devlet Hastanemizin yapımı bitme noktasında. İnşallah nisan ayında teslim alacağız. Bu da 16 milyon liralık bir yatırım,” şeklinde konuştu.
"Gerede Devlet Hastanesi’nin yeni binasının nisan ayında teslim alınacağı öğrenildi."

75 yataklı 16 milyon liralık bir yatırım olan Gerede Devlet Hastanesi’nin yapımının bitme noktasında olduğu ve yakın zamanda teslim alınacağı belirtildi.

Geçtiğimiz yıl içinde 169 bin 714 hastanın müracaat ettiği öğrenilen Gerede Devlet Hastanesi’nin yeni binasının nisan ayında teslim alınacağı öğrenildi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr.Muhammed Emin Demirkol, 2017 yılı içinde Bolu merkez ve ilçelerinde bulunan hastanelerden 1 milyon 844 bin 732 kişinin faydalandığını söyledi.

Bolu il ve ilçelerinde vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri adına çeşitli yatırımlar da planladıklarını ifade eden Demirkol, “2018’de güzel yatırımlar yapacağız. Toplam 13 tane aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezi ve 112 istasyonu yapacağız. Bu 13 yatırımın toplam bütçesi 26 milyon lira. Bu yatırımları 2018 yılında yapmayı planlıyoruz. Şu an 75 yataklı Gerede Devlet Hastanemizin yapımı bitme noktasında. İnşallah nisan ayında teslim alacağız. Bu da 16 milyon liralık bir yatırım,” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.