Rabbim ihtiyaç duyurmasın!..

YAŞAM 21.12.2017 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2449+ kez okundu.
 

Rabbim ihtiyaç duyurmasın!..

"Bolu'nun en büyük ilçesi olan Gerede'nin devlet hastanesi kadrosu sonunda nefes alır hale geldi."
Gerede'de yaşayanların Gerede dışına çıkmasıyla devam edegelen tadavi süreçleri; vakit kaybı dışında artı masraf olarak kişiye dönerken, devlet hastanesi ufak kıpırdanmalar ile soluk alır hale geldi. Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gerede Devlet Hastanesine Kadın Doğum ve Hastalıkları ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşlarında yeni hekimler atandı. 2011 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Çağlar Çetin, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisasını tamamlayarak Gerede Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında da İstanbul Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesini bitiren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Özge Gücüyeter, uzmanlık eğitimini İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarak Gerede Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı. Konuya ilişkin verilen bilgilerde, İhtiyaç olan branşlarda kadrosunu tamamlayarak hizmet vermeyi hedefleyen Gerede Devlet Hastanesi yapımı devam eden yeni binası ve yeni kadrosu ile Gerede’ye sağlıkta kaliteyi sunmaya devam edeceği kaydedildi.
"Bolu'nun en büyük ilçesi olan Gerede'nin devlet hastanesi kadrosu sonunda nefes alır hale geldi."

Gerede'de yaşayanların Gerede dışına çıkmasıyla devam edegelen tadavi süreçleri; vakit kaybı dışında artı masraf olarak kişiye dönerken, devlet hastanesi ufak kıpırdanmalar ile soluk alır hale geldi.


Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Gerede Devlet Hastanesine Kadın Doğum ve Hastalıkları ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşlarında yeni hekimler atandı.


2011 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Çağlar Çetin, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisasını tamamlayarak Gerede Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı.


Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında da İstanbul Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesini bitiren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Özge Gücüyeter, uzmanlık eğitimini İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarak Gerede Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı.


Konuya ilişkin verilen bilgilerde, İhtiyaç olan branşlarda kadrosunu tamamlayarak hizmet vermeyi hedefleyen Gerede Devlet Hastanesi yapımı devam eden yeni binası ve yeni kadrosu ile Gerede’ye sağlıkta kaliteyi sunmaya devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.