Söz uçar, yazı kalır

GÜNDEM 18.08.2016 - 08:38, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1946+ kez okundu.
 

Söz uçar, yazı kalır

Cumhuriyet Meydanı’nda açılan anı defterine Gerede halkı duygu ve düşüncelerini aktardı.
Dünya tarihinde ender rastlanan darbe girişimlerinden biri olan 15 Temmuz FETÖ terör örgütünün eylemleri sonrası halkımız büyük bir kahramanlık örneği göstererek darbecileri püskürttü. Yaşanan olaylar sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de vatandaşlarımız aralıksız nöbet tutarken Gerede Belediyesi de vatandaşların anılarını yazması için “15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Anı Defteri” adı altında hatıra defteri oluşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nda açılan anı defterine Gerede halkı duygu ve düşüncelerini aktardı. Konuya ilişkin açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Gerede halkı 24 saat darbeye karşı meydanlardaydı. Şimdi ise Belediyemizce bu anıları yaşatmak, tarihe bir not düşmek adına anı defterini vatandaşlarımıza sunduk,” dedi. “Söz uçar, yazı kalır” diyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Burada bir kahramanlık destanı var. Bunun mutlaka gelecek nesillere aktarılması gerekir” sözlerini kullandı
Cumhuriyet Meydanı’nda açılan anı defterine Gerede halkı duygu ve düşüncelerini aktardı.

Dünya tarihinde ender rastlanan darbe girişimlerinden biri olan 15 Temmuz FETÖ terör örgütünün eylemleri sonrası halkımız büyük bir kahramanlık örneği göstererek darbecileri püskürttü.

Yaşanan olaylar sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de vatandaşlarımız aralıksız nöbet tutarken Gerede Belediyesi de vatandaşların anılarını yazması için “15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Anı Defteri” adı altında hatıra defteri oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı’nda açılan anı defterine Gerede halkı duygu ve düşüncelerini aktardı. Konuya ilişkin açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Gerede halkı 24 saat darbeye karşı meydanlardaydı. Şimdi ise Belediyemizce bu anıları yaşatmak, tarihe bir not düşmek adına anı defterini vatandaşlarımıza sunduk,” dedi.

“Söz uçar, yazı kalır” diyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Burada bir kahramanlık destanı var. Bunun mutlaka gelecek nesillere aktarılması gerekir” sözlerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.