Cumhurbaşkanı'na, sürpriz yapacaklar!

SİYASET 28.12.2017 - 10:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1448+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı'na, sürpriz yapacaklar!

"Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya gelişi öncesi çalışmalarına hız kazandırdı.Geredeli Ak Gençlerin ise sürpriz bir hazırlık içerisinde olduğu belirtildi."
Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya gelişi öncesi çalışmalarına hız kazandırdı. Gerede Belediyesi toplantı salonunda toplanan ilçe teşkilat mensupları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi öncesi delegeleri bilgilendirerek, teşkilat yapısında görev dağılımı yaptı. Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemleri içerisinde 3’üncü kez Bolu halkıyla buluşacak. İlçemiz Gerede ise 3’üncü kez bulaşma için şimdiden çalışmalara başladı. 31 Aralık 2017 tarihinde Karaçayır Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir katılımın gerçekleşeceği bu kongrede Bolu halkına hitap edecek ve Bolu halkıyla hasret giderecek. Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek kongre öncesi çalışmalara ilçemizde de hız verildi. Gerede’de bilbordlar ve reklam panoları miting öncesinde davet için donatıldı. Salonun her tarafı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterleri ile donatılırken, Geredeli Ak Gençlerin ise sürpriz bir hazırlık içerisinde olduğu belirtildi. Geredeli Ak Gençlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güzel bir sürpriz hazırlığı içerisine girdiği öğrenilirken, Erdoğan’ın yapacağı konuşma sırasında sık sık Erdoğan lehine slogan atarak, gençliğin sesini duyurmak ve dikkat çekmek için şimdiden çalışmalara başladığı ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Aralık 2017 tarihinde Karaçayır Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceği miting için Gerede ilçemizden 10 bin kişinin katılım sağlaması bekleniyor. Ayrıca yapılan açıklamada ücretsiz araç kaldırılacağı beyan edilerek tüm halk miting için Bolu’ya davet edildi.
"Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya gelişi öncesi çalışmalarına hız kazandırdı.Geredeli Ak Gençlerin ise sürpriz bir hazırlık içerisinde olduğu belirtildi."

Ak Parti Gerede İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya gelişi öncesi çalışmalarına hız kazandırdı.

Gerede Belediyesi toplantı salonunda toplanan ilçe teşkilat mensupları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi öncesi delegeleri bilgilendirerek, teşkilat yapısında görev dağılımı yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemleri içerisinde 3’üncü kez Bolu halkıyla buluşacak. İlçemiz Gerede ise 3’üncü kez bulaşma için şimdiden çalışmalara başladı.

31 Aralık 2017 tarihinde Karaçayır Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir katılımın gerçekleşeceği bu kongrede Bolu halkına hitap edecek ve Bolu halkıyla hasret giderecek.

Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek kongre öncesi çalışmalara ilçemizde de hız verildi. Gerede’de bilbordlar ve reklam panoları miting öncesinde davet için donatıldı. Salonun her tarafı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterleri ile donatılırken, Geredeli Ak Gençlerin ise sürpriz bir hazırlık içerisinde olduğu belirtildi.

Geredeli Ak Gençlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güzel bir sürpriz hazırlığı içerisine girdiği öğrenilirken, Erdoğan’ın yapacağı konuşma sırasında sık sık Erdoğan lehine slogan atarak, gençliğin sesini duyurmak ve dikkat çekmek için şimdiden çalışmalara başladığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Aralık 2017 tarihinde Karaçayır Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceği miting için Gerede ilçemizden 10 bin kişinin katılım sağlaması bekleniyor. Ayrıca yapılan açıklamada ücretsiz araç kaldırılacağı beyan edilerek tüm halk miting için Bolu’ya davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.