Geredeli birinciler ödüllerini aldı

EĞİTİM 02.07.2018 - 14:24, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2390+ kez okundu.
 

Geredeli birinciler ödüllerini aldı

"Bolu’da eğitim veren 39 lisede birinci olan 57 öğrenciye, çeyrek altın, bayrak, nutuk ve takdir belgesinden oluşan hediyeler takdim edildi."
Aralarında ilçemiz okullarının da yer aldığı lise birincileri ilde düzenlenen törende ödüllendirildi. Her yıl lise birincilerine ödül dağıtmayı geleneksel hale getiren İzzet Baysal Vakfı,  bu yıl da 31'incisi düzenlenen tören ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarından birincilikle mezun olan lise öğrencilerini ödüllendirdi.  Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri, daire müdürleri, okul müdürleri, Bolu merkez ve ilçelerdeki liselerin birinci olan öğrencileri ve aileleri katıldı.  Konuşmaların ardından Bolu’da eğitim veren 39 lisede birinci olan 57 öğrenciye, çeyrek altın, bayrak, nutuk ve takdir belgesinden oluşan hediyeleri protokol tarafından takdim edildi. GEREDELİ İSİMLER; Gerede Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi: Cansu Eken  Gerede Anadolu Lisesi: Sıdıka Bozyel  İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Sena Yalçın  Esentepe Aşçılık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Niyazi Can Karaoğlu  Nimet Meto Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Ezgi Yıldız  Nimet Meto Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Ml: Sümeyye Yoldaş  Gerede Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Samet Argunşahin  Gerede Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Eml: Ramazan Yüksel  Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi – İhl: Sevgi Arslan  Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi – Aihl: Yusuf Serhat Özgen  Gerede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi – Aihl: Hacer Lülleci
"Bolu’da eğitim veren 39 lisede birinci olan 57 öğrenciye, çeyrek altın, bayrak, nutuk ve takdir belgesinden oluşan hediyeler takdim edildi."

Aralarında ilçemiz okullarının da yer aldığı lise birincileri ilde düzenlenen törende ödüllendirildi. Her yıl lise birincilerine ödül dağıtmayı geleneksel hale getiren İzzet Baysal Vakfı,  bu yıl da 31'incisi düzenlenen tören ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarından birincilikle mezun olan lise öğrencilerini ödüllendirdi. 

Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri, daire müdürleri, okul müdürleri, Bolu merkez ve ilçelerdeki liselerin birinci olan öğrencileri ve aileleri katıldı. 

Konuşmaların ardından Bolu’da eğitim veren 39 lisede birinci olan 57 öğrenciye, çeyrek altın, bayrak, nutuk ve takdir belgesinden oluşan hediyeleri protokol tarafından takdim edildi.

GEREDELİ İSİMLER;

Gerede Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi: Cansu Eken 
Gerede Anadolu Lisesi: Sıdıka Bozyel 
İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Sena Yalçın 
Esentepe Aşçılık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Niyazi Can Karaoğlu 
Nimet Meto Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Ezgi Yıldız 
Nimet Meto Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Ml: Sümeyye Yoldaş 
Gerede Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Amp: Samet Argunşahin 
Gerede Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Eml: Ramazan Yüksel 
Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi – İhl: Sevgi Arslan 
Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi – Aihl: Yusuf Serhat Özgen 
Gerede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi – Aihl: Hacer Lülleci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.