Onların arasında Gerede de var!..

SİYASET 10.07.2018 - 10:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1525+ kez okundu.
 

Onların arasında Gerede de var!..

"Son kanun hükmünde kararname aralarında Gerede'nin de olduğu Bolu’yu da vurdu. "
Olağanüstü Hal kapsamında 701 sayılı kanun hükmünde kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 20 emniyet mensubu ihraç edilirken, 3 emniyet mensubunun da rütbesi söküldü. Bolu’da ki diğer kurumlardan da birçok kişi ihraç edildi.  Son KHK Bolu’yu da vurdu. Ülke genelinde Kara Kuvvetlerinden 3 bin 077, Deniz Kuvvetleri’nden Bin 126, Hava Kuvvetlerinden Bin 949 subay ve astsubay, Adalet Bakanlığından aralarında hakim adayı, infaz ve koruma memurlarının da bulunduğu Bin 052, 4 Vali yardımcısı ve 4 kaymakam, Emniyet Genel Müdürlüğünden 8 bin 998, Jandarma Genel Komutanlığından 649 subay, astsubay ve uzman çavuş ihraç edilirken, 12 dernek, 3 gazete ve bir televizyon kanalı kapatıldı. Son kararnamede, toplamda 18 bin 632 personel kamudan ihraç edilirken, 148 personel de görevlerine iade edildi. KHK Bolu Emniyet Müdürlüğü’nü vurdu 701 sayılı kanun hükmünde kararnameler Bolu İl Emniyet Müdürlüğünü de vurdu. 6 üst rütbeli emniyet mensubu ile 14 polis, KHK ile ihraç edilirken, 3 üst rütbeli personelinin de rütbeleri söküldü.                Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde ihraç edilenler;        Bahadır Aydın, Profesör, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat Bölümü        Orhan Kaya, Araştırma Görevlisi, Fen Edebiyat Fakültesi/Psikoloji Bölümü        Selime Güzelsarı, Doktor Öğretim Görevlisi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Kamu Yönetimi        Ülkü Güney, Doktor Öğretim Görevlisi, Fen Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji Bölümü         Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan ihraç edilenler;         İnfaz ve Koruma Memuru - Eyüp Korkmaz, Ramazan Çam, Hüseyin Alakuş, Kahraman Yılmaz, Ömer Faruk Aksen                 Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan ihraç edilenler         İnfaz ve Koruma Memuru - Özcan Demirtaş                  Bolu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nden ihraç edilenler;         Bilgisayar İşletmeni - Nermin Özdemir                Bolu İl Jandarma Komutanlığı’ndan ihraç edilenler;        Jandarma Astsubay Kad. Üstçavuş - İdris Doğan, Uzman Jandarma III.Kad. Çavuş - Muhammed Çatalkaya              İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ihraç edilenler;         Merkez/Öğretmen – Derya Eren, Selma Ünsal, Şaziye Kızılaslan, Şerife Uluğ Demirbaş, Zeynep Uçar        Gerede/Öğretmen – Elif Demirağ, Mengen/Şube Müdürü – Yalçın Kazak.
"Son kanun hükmünde kararname aralarında Gerede'nin de olduğu Bolu’yu da vurdu. "

Olağanüstü Hal kapsamında 701 sayılı kanun hükmünde kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 20 emniyet mensubu ihraç edilirken, 3 emniyet mensubunun da rütbesi söküldü. Bolu’da ki diğer kurumlardan da birçok kişi ihraç edildi. 

Son KHK Bolu’yu da vurdu. Ülke genelinde Kara Kuvvetlerinden 3 bin 077, Deniz Kuvvetleri’nden Bin 126, Hava Kuvvetlerinden Bin 949 subay ve astsubay, Adalet Bakanlığından aralarında hakim adayı, infaz ve koruma memurlarının da bulunduğu Bin 052, 4 Vali yardımcısı ve 4 kaymakam, Emniyet Genel Müdürlüğünden 8 bin 998, Jandarma Genel Komutanlığından 649 subay, astsubay ve uzman çavuş ihraç edilirken, 12 dernek, 3 gazete ve bir televizyon kanalı kapatıldı. Son kararnamede, toplamda 18 bin 632 personel kamudan ihraç edilirken, 148 personel de görevlerine iade edildi.

KHK Bolu Emniyet Müdürlüğü’nü vurdu
701 sayılı kanun hükmünde kararnameler Bolu İl Emniyet Müdürlüğünü de vurdu. 6 üst rütbeli emniyet mensubu ile 14 polis, KHK ile ihraç edilirken, 3 üst rütbeli personelinin de rütbeleri söküldü.
       
       Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde ihraç edilenler;
       Bahadır Aydın, Profesör, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat Bölümü
       Orhan Kaya, Araştırma Görevlisi, Fen Edebiyat Fakültesi/Psikoloji Bölümü
       Selime Güzelsarı, Doktor Öğretim Görevlisi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Kamu Yönetimi
       Ülkü Güney, Doktor Öğretim Görevlisi, Fen Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji Bölümü

        Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan ihraç edilenler;

        İnfaz ve Koruma Memuru - Eyüp Korkmaz, Ramazan Çam, Hüseyin Alakuş, Kahraman Yılmaz, Ömer Faruk Aksen
       
        Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan ihraç edilenler
        İnfaz ve Koruma Memuru - Özcan Demirtaş
       
         Bolu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nden ihraç edilenler;
        Bilgisayar İşletmeni - Nermin Özdemir
       
       Bolu İl Jandarma Komutanlığı’ndan ihraç edilenler;
       Jandarma Astsubay Kad. Üstçavuş - İdris Doğan, Uzman Jandarma III.Kad. Çavuş - Muhammed Çatalkaya
     
       İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ihraç edilenler; 
       Merkez/Öğretmen – Derya Eren, Selma Ünsal, Şaziye Kızılaslan, Şerife Uluğ Demirbaş, Zeynep Uçar
       Gerede/Öğretmen – Elif Demirağ, Mengen/Şube Müdürü – Yalçın Kazak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.