Gerede’de kaçak içki yakalandı

ASAYİŞ 30.04.2018 - 16:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1715+ kez okundu.
 

Gerede’de kaçak içki yakalandı

"Bolu İl jandarma Komutanlığı tarafından, Gerede'de yapılan eş zamanlı operasyonlarda çok miktarda kaçak içki ele geçirildi, iki şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı."
Kolluk kuvvetlerince Gerede'de yapılan denetimde 33,5 litre sahte kaçak içki ele geçirildi. Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesinin başarılı ekipleri, ilçemizde yaptığı eş zamanlı operasyonda piyasaya sürülmek istenen kaçak içki ve satıcılarına darbe vurdu. Gerede Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden beş farklı adreste eş zamanlı olarak yapılan denetim ve arama faaliyeti neticesinde; 33.5 litre sahte kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçundan işlem başlatıldı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde her türlü kaçakçılığı önlemek maksadıyla gerekli kontrol ve denetimlere aralıksız devam edileceği kaydedildi.
"Bolu İl jandarma Komutanlığı tarafından, Gerede'de yapılan eş zamanlı operasyonlarda çok miktarda kaçak içki ele geçirildi, iki şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı."

Kolluk kuvvetlerince Gerede'de yapılan denetimde 33,5 litre sahte kaçak içki ele geçirildi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesinin başarılı ekipleri, ilçemizde yaptığı eş zamanlı operasyonda piyasaya sürülmek istenen kaçak içki ve satıcılarına darbe vurdu.

Gerede Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden beş farklı adreste eş zamanlı olarak yapılan denetim ve arama faaliyeti neticesinde; 33.5 litre sahte kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçundan işlem başlatıldı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde her türlü kaçakçılığı önlemek maksadıyla gerekli kontrol ve denetimlere aralıksız devam edileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.