Yangında ev kül oldu

YAŞAM 25.10.2018 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2372+ kez okundu.
 

Yangında ev kül oldu

"Aileden bir kişinin ikamet ettiği evde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi."
İlçemize bağlı Birinci Avşar köyünde çıkan yangında tek katlı müstakil ev kullanılamaz hale geldi. Gerede Birinci Avşar köyünde çıkan yangın köyde korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İddiaya göre aileden bir kişinin ikamet ettiği evde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Çarşamba günü (dün) sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen yangına Gerede İtfaiye ekipleri ve Orman İşletme arozözleri müdahale etti. 112 Acil ve Sedaş ekiplerinin de hazır bekletildiği yangın sonrası Jandarma soruşturma başlattı. Can kaybının yaşanmaması çevre sakinlerini sevindirirken olay sonrası meydana gelen maddi hasar aileyi gözyaşlarına boğdu.
"Aileden bir kişinin ikamet ettiği evde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi."

İlçemize bağlı Birinci Avşar köyünde çıkan yangında tek katlı müstakil ev kullanılamaz hale geldi.

Gerede Birinci Avşar köyünde çıkan yangın köyde korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İddiaya göre aileden bir kişinin ikamet ettiği evde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

Çarşamba günü (dün) sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen yangına Gerede İtfaiye ekipleri ve Orman İşletme arozözleri müdahale etti. 112 Acil ve Sedaş ekiplerinin de hazır bekletildiği yangın sonrası Jandarma soruşturma başlattı.

Can kaybının yaşanmaması çevre sakinlerini sevindirirken olay sonrası meydana gelen maddi hasar aileyi gözyaşlarına boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.