Tahsin Paşa, Geredelilerle buluştu

GÜNDEM 23.04.2018 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2605+ kez okundu.
 

Tahsin Paşa, Geredelilerle buluştu

"Payitaht Abdulhamid'in önemli isimlerinden Tahsin Paşa'yı canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu, ilçemize gelerek Geredeli hayranları ile buluştu."
Gerede Belediyesi’nin katkıları ile Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen vefatının 100. yılında Abdülhamid Han’ı anlamak programı Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Mehmet Zeyd Yıldız’ın sunumu ve Payitaht dizisinin Tahsin Paşa karakteri olarak tanıdığımız Bahadır Yenişehirlioğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa; Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Ali Şafak, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, İGM üyeleri, Belediye meclis üyeleri, kurum temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Osmanlı Cihan Devleti’nin 34’üncü Padişahı Sultan Abdülhamid Han, vefatının yüzüncü yılında Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği program ile anıldı.  2.Abdülhamid Han’ın birçok zamanına şahitlik etmiş olan Tahsin Paşa’nın Hatıralarını aktaran Bahadır Yenişehirlioğlu, diplomatik zekası, siyasi başarıları, ileri görüşlülüğü, mümtaz şahsiyeti ve ilkeli duruşuyla yakın tarihimizin en önemli karakterlerinden olan 2. Abdülhamid Han’ı anlattı. Dizide Tahsin Paşa karakterini canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu içten ve samimi sohbetleriyle dizinin yakın takipçilerinden ve hayranlarından büyük ilgi gördü. Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşide Bahadır Yenişehirlioğlu hayranlarına kitaplarını da imzaladı. Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiği program sonrası Belediye Başkanı Mustafa Allar ve teşkilat mensupları konuşmacı Mehmet Zeyd Yıldız’a, Bahadır Yenişehirlioğlu’na ve sponsorlara teşekkür ederek günün anısına plaket takdim ettiler.
"Payitaht Abdulhamid'in önemli isimlerinden Tahsin Paşa'yı canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu, ilçemize gelerek Geredeli hayranları ile buluştu."

Gerede Belediyesi’nin katkıları ile Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen vefatının 100. yılında Abdülhamid Han’ı anlamak programı Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Mehmet Zeyd Yıldız’ın sunumu ve Payitaht dizisinin Tahsin Paşa karakteri olarak tanıdığımız Bahadır Yenişehirlioğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa; Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Ali Şafak, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, İGM üyeleri, Belediye meclis üyeleri, kurum temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Osmanlı Cihan Devleti’nin 34’üncü Padişahı Sultan Abdülhamid Han, vefatının yüzüncü yılında Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği program ile anıldı. 

2.Abdülhamid Han’ın birçok zamanına şahitlik etmiş olan Tahsin Paşa’nın Hatıralarını aktaran Bahadır Yenişehirlioğlu, diplomatik zekası, siyasi başarıları, ileri görüşlülüğü, mümtaz şahsiyeti ve ilkeli duruşuyla yakın tarihimizin en önemli karakterlerinden olan 2. Abdülhamid Han’ı anlattı.

Dizide Tahsin Paşa karakterini canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu içten ve samimi sohbetleriyle dizinin yakın takipçilerinden ve hayranlarından büyük ilgi gördü. Melih Gökçek Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşide Bahadır Yenişehirlioğlu hayranlarına kitaplarını da imzaladı.

Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiği program sonrası Belediye Başkanı Mustafa Allar ve teşkilat mensupları konuşmacı Mehmet Zeyd Yıldız’a, Bahadır Yenişehirlioğlu’na ve sponsorlara teşekkür ederek günün anısına plaket takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.