Faciadan kıl payı!

ASAYİŞ 08.09.2017 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1672+ kez okundu.
 

Faciadan kıl payı!

" Akaryakıt istasyonu yanında bulunan ve hasadı tamamlanmış olan buğday tarlasında kalan ekin köklerinin tutuşması faciaya davetiye çıkardı. "
Akaryakıt istasyonu yanında çıkan anız yangını kısa zamanda kontrol altına alınırken; yakıt tanklarına sıçrama ihtimaline karşı özel önlem alınan yangında olası bir faciadan kıl payı dönüldü. Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin anız yangınına anında müdahalesi faciadan kıl payı dönülmesine neden oldu. Bir akaryakıt istasyonu yanında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü Gerede -  Karabük yolu üzerinde bir akaryakıt istasyonu yanında çıkan anız yangını Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa zamanda kontrol altına alındı. Bir buçuk saat soğutma çalışmasının ardından söndürülen yangının yakıt tanklarına sıçrama ihtimaline karşı özel önlem alındığı ve olası bir faciadan kıl payı dönüldüğü belirtildi. Neden çıktığı belirlenemeyen yangının aşırı sıcak nedeniyle akaryakıt istasyonu yanında bulunan ve hasadı tamamlanmış olan buğday tarlasında kalan ekin köklerinin tutuşması sebebiyle çıkmış olabileceği belirtildi. Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlattı. 
" Akaryakıt istasyonu yanında bulunan ve hasadı tamamlanmış olan buğday tarlasında kalan ekin köklerinin tutuşması faciaya davetiye çıkardı. "

Akaryakıt istasyonu yanında çıkan anız yangını kısa zamanda kontrol altına alınırken; yakıt tanklarına sıçrama ihtimaline karşı özel önlem alınan yangında olası bir faciadan kıl payı dönüldü.

Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin anız yangınına anında müdahalesi faciadan kıl payı dönülmesine neden oldu. Bir akaryakıt istasyonu yanında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

Gerede -  Karabük yolu üzerinde bir akaryakıt istasyonu yanında çıkan anız yangını Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa zamanda kontrol altına alındı.

Bir buçuk saat soğutma çalışmasının ardından söndürülen yangının yakıt tanklarına sıçrama ihtimaline karşı özel önlem alındığı ve olası bir faciadan kıl payı dönüldüğü belirtildi.

Neden çıktığı belirlenemeyen yangının aşırı sıcak nedeniyle akaryakıt istasyonu yanında bulunan ve hasadı tamamlanmış olan buğday tarlasında kalan ekin köklerinin tutuşması sebebiyle çıkmış olabileceği belirtildi.

Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.