Siz giymeseniz de onlar giyebilir!

GÜNDEM 19.06.2017 - 11:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1364+ kez okundu.
 

Siz giymeseniz de onlar giyebilir!

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede Gerede Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli giysi kampanyası, bu yıl Hacı Emin Efendi Camii altındaki Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski yerinde devam ediyor.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede gerçekleştirilen “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli giysi kampanyası, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski yerinde devam ediyor. Ramazan Dede Bilgievi’nin personelinin gayretleriyle başlayacak olan giymediklerinizi giyecekler var isimli kampanyaya Vatandaşlarımız, vermek istedikleri ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini bırakabilirler. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli elbise dağıtım kampanyamız başladı. Vatandaşlarımız, çok eski olmayan ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde dağıtım yerine bırakabilirler. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda dağıtım yerine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” dedi. Yaşar Gerede Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de "Giymediklerinizi Giyecekler Var" isimli giysi yardımı kampanyasını devam ettiriyor. Bilgi Evi, elbiseden ayakkabıya, çantadan paltoya, gömlekten kravata, 7’den 70’e her yaşa yönelik gönüllülerin getirdiği kullanılabilir muhtelif giyim eşyalarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Tezgahların düzenlendiği ferah ve temiz bir ortamda seçerek uygun giyim ya da eşyayı alabilme imkanının tanındığı Bilgi Evi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın da en güzel örneğini oluşturuyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; ‘’Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli elbise dağıtım kampanyamız başladı. Vatandaşlarımız, çok eski olmayan ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde dağıtım yerine bırakabilirler. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda dağıtım yerine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” sözlerini kullandı. Hayır sahibi vatandaşlarımız, belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini kampanya çerçevesinde belediye santraline de bırakabilecekler. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hayırsever vatandaşların getirdiği kıyafetler, Hacı Emin Efendi Camii altındaki Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski yerinde ihtiyaç sahiplerine verilecek.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede Gerede Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli giysi kampanyası, bu yıl Hacı Emin Efendi Camii altındaki Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski yerinde devam ediyor.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu senede gerçekleştirilen “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli giysi kampanyası, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski yerinde devam ediyor.

Ramazan Dede Bilgievi’nin personelinin gayretleriyle başlayacak olan giymediklerinizi giyecekler var isimli kampanyaya Vatandaşlarımız, vermek istedikleri ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini bırakabilirler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli elbise dağıtım kampanyamız başladı. Vatandaşlarımız, çok eski olmayan ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde dağıtım yerine bırakabilirler. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda dağıtım yerine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” dedi. Yaşar Gerede Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de "Giymediklerinizi Giyecekler Var" isimli giysi yardımı kampanyasını devam ettiriyor.


Bilgi Evi, elbiseden ayakkabıya, çantadan paltoya, gömlekten kravata, 7’den 70’e her yaşa yönelik gönüllülerin getirdiği kullanılabilir muhtelif giyim eşyalarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor.

Tezgahların düzenlendiği ferah ve temiz bir ortamda seçerek uygun giyim ya da eşyayı alabilme imkanının tanındığı Bilgi Evi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın da en güzel örneğini oluşturuyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; ‘’Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli elbise dağıtım kampanyamız başladı. Vatandaşlarımız, çok eski olmayan ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde dağıtım yerine bırakabilirler. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda dağıtım yerine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alabilirler” sözlerini kullandı.

Hayır sahibi vatandaşlarımız, belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini kampanya çerçevesinde belediye santraline de bırakabilecekler.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hayırsever vatandaşların getirdiği kıyafetler, Hacı Emin Efendi Camii altındaki Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski yerinde ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.