Gerede'de, 2 Tuzlama Aracıyla..

YAŞAM 11.02.2020 - 10:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1729+ kez okundu.
 

Gerede'de, 2 Tuzlama Aracıyla..

"Kar kalınlığının yer yer 1 metreye kadar ulaştığı alanlar ve mahalle aralarına kadar açılan yollar vatandaşlar nezdinde de olumlu karşılandı."
Türkiye´yi etkisi altına alan ve Gerede’de yoğun şekilde yağan kar Gerede Belediyesine bağlı ekipler tarafından başta ana caddeler olmak üzere tüm mahalle ve sokaklarda temizleme çalışmaları ile devam ediyor. Acil eylem planına göre hareket eden Atölye Amirliği ekipleri yoğun kar yağışını ve olumsuz hava şartlarını htirmeden yolları açmaya devam ediyor. Kar kalınlığının yer yer 1 metreye kadar ulaştığı alanlar ve mahalle aralarına kadar açılan yollar vatandaşlar nezdinde de olumlu karşılandı. Gerede Belediyesi Atölye Amirliği ekipleri yayaların kaldırımlarda rahatça yürümesini sağlamak amacıyla, hızlı ve pratik olan kar küreme ekipmanları ile karları temizliyor. Ana cadde ve bağlantı yollarını temizleyen ekiplerin yanı sıra 2 tuzlama aracıyla da gece buzlanmasına karşı tuzlama çalışmaları ile devam ediyor.
"Kar kalınlığının yer yer 1 metreye kadar ulaştığı alanlar ve mahalle aralarına kadar açılan yollar vatandaşlar nezdinde de olumlu karşılandı."

Türkiye´yi etkisi altına alan ve Gerede’de yoğun şekilde yağan kar Gerede Belediyesine bağlı ekipler tarafından başta ana caddeler olmak üzere tüm mahalle ve sokaklarda temizleme çalışmaları ile devam ediyor.

Acil eylem planına göre hareket eden Atölye Amirliği ekipleri yoğun kar yağışını ve olumsuz hava şartlarını htirmeden yolları açmaya devam ediyor. Kar kalınlığının yer yer 1 metreye kadar ulaştığı alanlar ve mahalle aralarına kadar açılan yollar vatandaşlar nezdinde de olumlu karşılandı.

Gerede Belediyesi Atölye Amirliği ekipleri yayaların kaldırımlarda rahatça yürümesini sağlamak amacıyla, hızlı ve pratik olan kar küreme ekipmanları ile karları temizliyor. Ana cadde ve bağlantı yollarını temizleyen ekiplerin yanı sıra 2 tuzlama aracıyla da gece buzlanmasına karşı tuzlama çalışmaları ile devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.