'Yüzde 90 seviyelerinde bunu başardık'

YAŞAM 27.07.2018 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3134+ kez okundu.
 

'Yüzde 90 seviyelerinde bunu başardık'

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, memleketini geliştirmek için verdiği gayret ve uğraşları da hemen her geçen gün artırarak, sürdürüyor. Başkan Allar; "Göreve geldiğimizde halkımızın ayağı çamura değmeyecek dedik ve bugün yüzde 90 seviyelerinde bunu başardık," dedi.
Gerede'nin değişim ve dönüşümü noktasında kendine adeta söz veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, memleketini geliştirmek için verdiği gayret ve uğraşları da hemen her geçen gün artırarak, sürdürüyor.   Memleket sevdalısı Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla başlayan kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi. İlçemizin birçok ihtiyaç duyulan yerinde tamamlanan kaldırım ve kilit parke çalışmaları Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 Km’lik alanda ve Yeni Mahalle 100. Yıl Caddesinde devam ediyor.  Basın Yayın biriminden mercanmedya.com'a verilen bilgilere göre, çalışmaların tamamlanması ile birlikte program dahilinde Kitirler Mahallesi Ceylan ve Çamdibi Sokak, Orta Mahalle Saraç Osman Sokak, Büyük Cami Sokak, Tarla Sokak ve Vuslat sokak,  Yeni Mahallede Merkez Camii Sokak’ta Kilitli parke çalışması yapılacak. Öte yandan, Dayıoğlu Mahallesi’nde Osmanlı Caddesi, Köroğlu Caddesi, Seviller Mahallesi’nde Yeni Hal Sokak, H. Esat Gerede Caddesi, Sakarya Caddesi, A. Şahin Caddesi, Yeni Mahalle Nalbant Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, H. Baki Çevikoğlu Caddesi, Dereboyu Caddesi, Rüzgâr Sokak ve Mert Sokak’ta yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda halkın hizmetine sunulması bekleniyor. Yapılan kaldırım ve kilit parke uygulamalarını yerinde inceleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çalışmalar hakkında da kısa bilgiler vererek, 4 yılda 100.000 ton sıcak asfalt attıklarını belirterek; "100.000 m2 kilit parke taşı döşedik," dedi. Başkan Allar, yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Uzun zamandır şikayet konusu olan Atatürk Bulvarındaki kaldırımlarımızı yenilemek üzere çalışmalarımız başladı kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz. 4 yılda 100.000 ton sıcak asfalt attık. 100.000 m2 kilit parke taşı döşedik. Göreve geldiğimizde halkımızın ayağı çamura değmeyecek dedik ve bugün 90 seviyelerinde bunu başardık. Şu anda sadece yeni yapıların yapılacağı ve gelişime müsait yerlerde çalışmalar yapacağız. Bununda takipçisi olacağız,” sözlerine yer verdi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, memleketini geliştirmek için verdiği gayret ve uğraşları da hemen her geçen gün artırarak, sürdürüyor. Başkan Allar; "Göreve geldiğimizde halkımızın ayağı çamura değmeyecek dedik ve bugün yüzde 90 seviyelerinde bunu başardık," dedi.
Gerede'nin değişim ve dönüşümü noktasında kendine adeta söz veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, memleketini geliştirmek için verdiği gayret ve uğraşları da hemen her geçen gün artırarak, sürdürüyor.
 
Memleket sevdalısı Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla başlayan kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi.

İlçemizin birçok ihtiyaç duyulan yerinde tamamlanan kaldırım ve kilit parke çalışmaları Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 Km’lik alanda ve Yeni Mahalle 100. Yıl Caddesinde devam ediyor. 

Basın Yayın biriminden mercanmedya.com'a verilen bilgilere göre, çalışmaların tamamlanması ile birlikte program dahilinde Kitirler Mahallesi Ceylan ve Çamdibi Sokak, Orta Mahalle Saraç Osman Sokak, Büyük Cami Sokak, Tarla Sokak ve Vuslat sokak,  Yeni Mahallede Merkez Camii Sokak’ta Kilitli parke çalışması yapılacak.
Öte yandan, Dayıoğlu Mahallesi’nde Osmanlı Caddesi, Köroğlu Caddesi, Seviller Mahallesi’nde Yeni Hal Sokak, H. Esat Gerede Caddesi, Sakarya Caddesi, A. Şahin Caddesi, Yeni Mahalle Nalbant Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, H. Baki Çevikoğlu Caddesi, Dereboyu Caddesi, Rüzgâr Sokak ve Mert Sokak’ta yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda halkın hizmetine sunulması bekleniyor.

Yapılan kaldırım ve kilit parke uygulamalarını yerinde inceleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çalışmalar hakkında da kısa bilgiler vererek, 4 yılda 100.000 ton sıcak asfalt attıklarını belirterek; "100.000 m2 kilit parke taşı döşedik," dedi.

Başkan Allar, yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Uzun zamandır şikayet konusu olan Atatürk Bulvarındaki kaldırımlarımızı yenilemek üzere çalışmalarımız başladı kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz. 4 yılda 100.000 ton sıcak asfalt attık. 100.000 m2 kilit parke taşı döşedik. Göreve geldiğimizde halkımızın ayağı çamura değmeyecek dedik ve bugün 90 seviyelerinde bunu başardık. Şu anda sadece yeni yapıların yapılacağı ve gelişime müsait yerlerde çalışmalar yapacağız. Bununda takipçisi olacağız,” sözlerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.