'Beraber yüzer miyiz başkanım?'

YAŞAM 14.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2258+ kez okundu.
 

'Beraber yüzer miyiz başkanım?'

" Çalışmaları yerinde inceleyen ve alanı izleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, projede katkısı olan isimlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. "
Gerede'nin değişim ve dönüşümü adına pek çok dinamiği harekete geçiren belediye başkanı Mustafa Allar, deyim yerindeyse Gerede ile yatıyor, Gerede ile kalkıyor. Memlekette önemli proje ve çalışmalara da o oranda start veren Başkan Allar, bu kez de ilçe gençliğini şehir dışına çıkmayı tercih ettiren bir spor ve yaşam alanını ilçemize de getiriyor. Genelde büyük şehirlerde görmeye alışık olduğumuz yüzme havuzları, yakın zamanda Gerede'de de can bulacak, arzu eden vatandaşın hizmetinde olacak. Geçtiğimiz dönemlerde proje onayının ardından inşaatına başlanan yüzme havuzunda sona yaklaşıldığı öğrenildi. Gerede'ye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan yüzme havuzu binasının bahçe ve çevre düzenlemesi işleminde sona yaklaşıldı. Edinilen bilgilere göre; yüzme havuzu binasının çevre duvarlarının yapımı tamamlandı. Zemin dolgusu tamamlanan bahçe içerisine ise açık otopark, oyun grupları ve kilitli parke taşı çalışmalarına başlanacak. Çalışmaları yerinde inceleyen ve alanı izleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, projede katkısı olan isimlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Başkan Allar, açıklamasında; “Yarı olimpik yüzme havuzunun ve peyzaj çalışmalarının hava şartlarından dolayı aksamalar meydana gelse de hız kesmeksizin devam eden çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak İlçemize bir sosyal alan daha kazandırmış olacağız. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımızı kış gelmeden tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemize kazandırılan bu sosyal tesisin yapımında büyük emekleri olan Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.
" Çalışmaları yerinde inceleyen ve alanı izleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, projede katkısı olan isimlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. "

Gerede'nin değişim ve dönüşümü adına pek çok dinamiği harekete geçiren belediye başkanı Mustafa Allar, deyim yerindeyse Gerede ile yatıyor, Gerede ile kalkıyor.

Memlekette önemli proje ve çalışmalara da o oranda start veren Başkan Allar, bu kez de ilçe gençliğini şehir dışına çıkmayı tercih ettiren bir spor ve yaşam alanını ilçemize de getiriyor.

Genelde büyük şehirlerde görmeye alışık olduğumuz yüzme havuzları, yakın zamanda Gerede'de de can bulacak, arzu eden vatandaşın hizmetinde olacak.

Geçtiğimiz dönemlerde proje onayının ardından inşaatına başlanan yüzme havuzunda sona yaklaşıldığı öğrenildi. Gerede'ye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımı tamamlanmak üzere olan yüzme havuzu binasının bahçe ve çevre düzenlemesi işleminde sona yaklaşıldı. Edinilen bilgilere göre; yüzme havuzu binasının çevre duvarlarının yapımı tamamlandı. Zemin dolgusu tamamlanan bahçe içerisine ise açık otopark, oyun grupları ve kilitli parke taşı çalışmalarına başlanacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve alanı izleyen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, projede katkısı olan isimlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Başkan Allar, açıklamasında; “Yarı olimpik yüzme havuzunun ve peyzaj çalışmalarının hava şartlarından dolayı aksamalar meydana gelse de hız kesmeksizin devam eden çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak İlçemize bir sosyal alan daha kazandırmış olacağız. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımızı kış gelmeden tamamlamayı hedefliyoruz.

İlçemize kazandırılan bu sosyal tesisin yapımında büyük emekleri olan Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.