Çalışmalar tam gaz!..

YAŞAM 30.10.2017 - 10:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1535+ kez okundu.
 

Çalışmalar tam gaz!..

" Toki Blokları içerisinde yeni yapılan cami çevresine ve yüzme havuzu çevresine de kilitli parke taşı ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanarak kamelyalar yerleştirildi. "
Gerede şehir merkezinde bir takım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçenin değişim ve dönüşümü için kararlı görünürken, bu kez de yayaların kullanımına sunulan yoıllarda uygulamalar başlattı.   İlçe merkezindeki projelerininin bir kısmı olan asfalt, kaldırım ve tretuar çalışmalarına aralıksız sürdüren Gerede Belediy Başkanı Mustafa Allar, belediye ekiplerinme verdiği talimatla; kış ayında zarar gören, zaman içersinde aşınan ve yıpranan kaldırımları elden geçirerek yeniletiyor. Verilen bilgilere göre; Gerede Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla programda olan kilitli parke taşı çalışmaları Hıdırlık Sokak, Kadı Sokak, Bülbül sokak, Mengen Yolu Sokak, Hacı Sadık Sokak’ta devam ediyor. Ayrıca Bahçelievler Camii çevresine, Toki Blokları içerisinde yeni yapılan cami çevresine ve  yüzme havuzu çevresine de kilitli parke taşı ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanarak kamelyalar yerleştirildi.     Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yaptığımız incelemeler sonrasında tespit etmiş olduğumuz yol ve kaldırımlarımızı, yapımı yeni tamamlanan hizmet binalarının çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz, tamirat yapmamız gereken yerleri yapıyoruz. Kış mevsine girmeden tedbirlerimizi alıyoruz” sözlerine yer verdi.
" Toki Blokları içerisinde yeni yapılan cami çevresine ve yüzme havuzu çevresine de kilitli parke taşı ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanarak kamelyalar yerleştirildi. "
Gerede şehir merkezinde bir takım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçenin değişim ve dönüşümü için kararlı görünürken, bu kez de yayaların kullanımına sunulan yoıllarda uygulamalar başlattı.
 
İlçe merkezindeki projelerininin bir kısmı olan asfalt, kaldırım ve tretuar çalışmalarına aralıksız sürdüren Gerede Belediy Başkanı Mustafa Allar, belediye ekiplerinme verdiği talimatla; kış ayında zarar gören, zaman içersinde aşınan ve yıpranan kaldırımları elden geçirerek yeniletiyor.

Verilen bilgilere göre; Gerede Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla programda olan kilitli parke taşı çalışmaları Hıdırlık Sokak, Kadı Sokak, Bülbül sokak, Mengen Yolu Sokak, Hacı Sadık Sokak’ta devam ediyor. Ayrıca Bahçelievler Camii çevresine, Toki Blokları içerisinde yeni yapılan cami çevresine ve  yüzme havuzu çevresine de kilitli parke taşı ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanarak kamelyalar yerleştirildi.    

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yaptığımız incelemeler sonrasında tespit etmiş olduğumuz yol ve kaldırımlarımızı, yapımı yeni tamamlanan hizmet binalarının çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz, tamirat yapmamız gereken yerleri yapıyoruz. Kış mevsine girmeden tedbirlerimizi alıyoruz” sözlerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.