Yangın korkuttu!..

YAŞAM 13.02.2018 - 11:47, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1954+ kez okundu.
 

Yangın korkuttu!..

​"Kısa sürede söndürülen yangın sonrası evde büyük hasar oluşurken, evin tavan kısmı tamamen yanarak ev kullanılmaz hale geldi."
Gerede'de meydana gelen çatı yangını bir kez daha baca temizliğinin ne denli önemli bir konu olduğunu ortaya koydu. Dün ilçemiz merkezde meydana gelen yangında bir ev tamamen kullanılmaz hale geldi. Dün saat 15.14 sularında Dayıoğlu Mahallesinde bulunan müstakil tek katlı bir evde çıkan çatı yangınında ev tamamen kullanılmaz hale geldi. Müstakil evin baca kısmında başlayan ve çatıya sıçrayan yangını fark eden mahalle sakinleri durumu Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ihbar etmesiyle yangın mahalline giden ekipler yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangın sonrası evde büyük hasar oluşurken, evin tavan kısmı tamamen yanarak ev kullanılmaz hale geldi. Evin kışlık baca temizliğinin yapılmaması sebebiyle çıktığı belirlenen yangının, bacada biriken kurumların tutuşması sonucu vukuu bulduğu öğrenildi.
​"Kısa sürede söndürülen yangın sonrası evde büyük hasar oluşurken, evin tavan kısmı tamamen yanarak ev kullanılmaz hale geldi."

Gerede'de meydana gelen çatı yangını bir kez daha baca temizliğinin ne denli önemli bir konu olduğunu ortaya koydu. Dün ilçemiz merkezde meydana gelen yangında bir ev tamamen kullanılmaz hale geldi.

Dün saat 15.14 sularında Dayıoğlu Mahallesinde bulunan müstakil tek katlı bir evde çıkan çatı yangınında ev tamamen kullanılmaz hale geldi.

Müstakil evin baca kısmında başlayan ve çatıya sıçrayan yangını fark eden mahalle sakinleri durumu Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ihbar etmesiyle yangın mahalline giden ekipler yangına müdahale etti.

Kısa sürede söndürülen yangın sonrası evde büyük hasar oluşurken, evin tavan kısmı tamamen yanarak ev kullanılmaz hale geldi.

Evin kışlık baca temizliğinin yapılmaması sebebiyle çıktığı belirlenen yangının, bacada biriken kurumların tutuşması sonucu vukuu bulduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.