Mal, canın yongası..

YAŞAM 25.01.2018 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2219+ kez okundu.
 

Mal, canın yongası..

"Gerede Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin’in ağabeyi Ağızören Güney Köyü imamı İbrahim Çetin’in evinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu."
Gerede merkez köylerinden Ağızören Güney Köyünde önceki günlerde çıkan yangında köy imamına ait ev, samanlık ve ahır yanarak kullanılmaz hale geldi. İlçemize bağlı Ağızören Güney Köyünde çıkan yangında bir ev kısmen, bir samanlık ve bir ahır tamamen yanarak kül oldu. Yanan ahırda bulunan hayvanlar son anda çıkarılarak kurtarılabildi. Gerede Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin’in ağabeyi Ağızören Güney Köyü imamı İbrahim Çetin’in evinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek, samanlığın bitişiğindeki ahıra da sıçradı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürmeyi başardı. İş makinelerinin de müdahale ettiği yangında Çetin’e ait ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Gerede merkez köylerinden Ağızören Güney  Köyünde çıkan yangında bir ev kısmen, bir samanlık ve bir ahır tamamen yanarak kül olurken, beş adette küçükbaş keçi telef oldu. Yanan ahırdaki diğer hayvanlar son anda çıkarılarak kurtarılabildi. Ağızören Güney Köyü İmam Hatibi İbrahim Çetin’in evinde çıkan yangına Gerede Belediyesi İtfaiyesi Müdürlüğü ekipleri müdahale ettiyse de yangın büyük çaplı hasara neden oldu. İlk belirlemelere göre yangında 100 bin liralık maddi hasar oluştuğu tespit edildi. Çıkan yangın söndürüldükten hemen sonra Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ülger, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Gökçe ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Çetin’den oluşan bir heyet yangında mağdur olan Çetin ailesini köyünde ziyaret etti. Ailenin acil ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren heyet, yangın mahallinde incelemelerde bulundu. Ailenin barınma ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Gerede Belediye Başkanı Allar, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
"Gerede Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin’in ağabeyi Ağızören Güney Köyü imamı İbrahim Çetin’in evinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu."

Gerede merkez köylerinden Ağızören Güney Köyünde önceki günlerde çıkan yangında köy imamına ait ev, samanlık ve ahır yanarak kullanılmaz hale geldi.

İlçemize bağlı Ağızören Güney Köyünde çıkan yangında bir ev kısmen, bir samanlık ve bir ahır tamamen yanarak kül oldu. Yanan ahırda bulunan hayvanlar son anda çıkarılarak kurtarılabildi.

Gerede Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin’in ağabeyi Ağızören Güney Köyü imamı İbrahim Çetin’in evinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek, samanlığın bitişiğindeki ahıra da sıçradı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürmeyi başardı. İş makinelerinin de müdahale ettiği yangında Çetin’e ait ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

Gerede merkez köylerinden Ağızören Güney  Köyünde çıkan yangında bir ev kısmen, bir samanlık ve bir ahır tamamen yanarak kül olurken, beş adette küçükbaş keçi telef oldu. Yanan ahırdaki diğer hayvanlar son anda çıkarılarak kurtarılabildi.

Ağızören Güney Köyü İmam Hatibi İbrahim Çetin’in evinde çıkan yangına Gerede Belediyesi İtfaiyesi Müdürlüğü ekipleri müdahale ettiyse de yangın büyük çaplı hasara neden oldu.

İlk belirlemelere göre yangında 100 bin liralık maddi hasar oluştuğu tespit edildi. Çıkan yangın söndürüldükten hemen sonra Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ülger, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Gökçe ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Çetin’den oluşan bir heyet yangında mağdur olan Çetin ailesini köyünde ziyaret etti.

Ailenin acil ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren heyet, yangın mahallinde incelemelerde bulundu. Ailenin barınma ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Gerede Belediye Başkanı Allar, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.