Finalistler, özel konserde buluştu..

YAŞAM 23.11.2016 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2339+ kez okundu.
 

Finalistler, özel konserde buluştu..

Rising Star Türkiye finalistleri Mustafa Demir ve Harun Yoldaş, Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde sahne aldı.
Ulusal televizyon kanallarından TV 8 ekranlarında yayınlanan ses yarışması programı Rising Starda dereceye girerek finale kadar yükselen Hemşehrilerimiz Rising Star Türkiye finalistleri Mustafa Demir ve Harun Yoldaş Gerede Belediyesi’nin sponsorluğunda Gerede’ye özel olarak Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Konsere Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, BESOB Başkanı Tahir Gayret, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğangür, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mehtap Demirses Burku, Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okuduğu şiir ve yaptığı skeçle ilk sahne alan sosyal medyada “Bir Geredeliye Sorduk” isimli sayfasıyla fenomen olan Hemşehrimiz Emin Yalçın oldu. Ardından Karadeniz müziğine yeni bir soluk kazandırarak Türkiye’nin gönlünde yer edinen Mustafa Demir ve Harun Yoldaş ikilisi, Gerede halkına özel verdikleri konser ile hemşerilerine bir kez daha seslendi. Gençlerin, Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’ni hınca hınç dolduran Geredelilere verdikleri konserde, vatandaşların da yüksek katılımıyla destek verdiği gözlerden kaçmayan etkinlik, akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Rising Star Türkiye finalistleri Mustafa Demir ve Harun Yoldaş, Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Ulusal televizyon kanallarından TV 8 ekranlarında yayınlanan ses yarışması programı Rising Starda dereceye girerek finale kadar yükselen Hemşehrilerimiz Rising Star Türkiye finalistleri Mustafa Demir ve Harun Yoldaş Gerede Belediyesi’nin sponsorluğunda Gerede’ye özel olarak Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Konsere Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, BESOB Başkanı Tahir Gayret, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğangür, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mehtap Demirses Burku, Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okuduğu şiir ve yaptığı skeçle ilk sahne alan sosyal medyada “Bir Geredeliye Sorduk” isimli sayfasıyla fenomen olan Hemşehrimiz Emin Yalçın oldu.

Ardından Karadeniz müziğine yeni bir soluk kazandırarak Türkiye’nin gönlünde yer edinen Mustafa Demir ve Harun Yoldaş ikilisi, Gerede halkına özel verdikleri konser ile hemşerilerine bir kez daha seslendi.

Gençlerin, Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezi’ni hınca hınç dolduran Geredelilere verdikleri konserde, vatandaşların da yüksek katılımıyla destek verdiği gözlerden kaçmayan etkinlik, akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.