Başkan, birleştirdi..

GÜNDEM 05.06.2017 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2105+ kez okundu.
 

Başkan, birleştirdi..

Gerede Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programı ile belediye personeli biraraya geldi.
Birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olan, bereketin hazzına anlam katan onbir ayın sultanı Ramazan Ayı; aynı masalarda açılan oruçlara da tad veriyor. Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu ramazan'da da ekibini unutmadı. Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Personel İftarı” geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Belediye tarafından her yıl organize edilen program belediye personeli tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor. Düzenlenen iftar programına Gerede Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları, birim amirlerinin yanı sıra çok sayıda belediye personeli katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ramazan ayının paylaşım ve bereket ayı olduğunu ifade ederek; "İnşallah benzer programlarımıza devam ederek sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz," dedi. Başkan Allar, iftarın ardından yaptığı konuşmada; “Rahmet ve bereket ayında bulunduğumuz şu günlerde geleneksel personel iftarımız ile belediyemizin özveri ile çalışan personelleri ile bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. 11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu programlar birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada bulunmak bizleri sevindiriyor. İnşallah benzer programlarımıza devam ederek sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” sözlerine yer verdi.
Gerede Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programı ile belediye personeli biraraya geldi.

Birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olan, bereketin hazzına anlam katan onbir ayın sultanı Ramazan Ayı; aynı masalarda açılan oruçlara da tad veriyor. Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu ramazan'da da ekibini unutmadı.

Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Personel İftarı” geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Belediye tarafından her yıl organize edilen program belediye personeli tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor. Düzenlenen iftar programına Gerede Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları, birim amirlerinin yanı sıra çok sayıda belediye personeli katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ramazan ayının paylaşım ve bereket ayı olduğunu ifade ederek; "İnşallah benzer programlarımıza devam ederek sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz," dedi.

Başkan Allar, iftarın ardından yaptığı konuşmada; “Rahmet ve bereket ayında bulunduğumuz şu günlerde geleneksel personel iftarımız ile belediyemizin özveri ile çalışan personelleri ile bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. 11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu programlar birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada bulunmak bizleri sevindiriyor. İnşallah benzer programlarımıza devam ederek sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.