Yangını, binlerce kişi izledi!

YAŞAM 19.09.2017 - 14:24, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1529+ kez okundu.
 

Yangını, binlerce kişi izledi!

"Gerede Panayırı’nın son gününde yaşanan örtü yangınını, binlerce kişi olay yerinde gözleriyle şahit olarak izledi. Herhangi bir yaptırım uygulanmadığı için her gün bir yenisi eklenen anız yangınlarına bu seferde panayır alanı eklendi."
Gerede Panayırı’nın son gününde yaşanan örtü yangına, binlerce kişi olay yerinde gözleriyle şahit olarak canlı izledi. Yangın, itfaiye erlerinin gayretleri ile söndürüldü. Gerede Panayırı’nın son gününde yaşanan yangın, Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından ve Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri tarafından söndürüldü. Panayır alanında bulunan binlerce kişinin gözleri önünde başlayıp devam eden örtü yangının dumanı, zaman zaman panayır alanında kömürde pişirilen etlerin dumanına karışırken, vatandaşların bir kısmı yangını söndürmek için koşuştu. Yamaçta başlayan yangını görür görmez ellerine geçirdikleri su kapları ile yanan ağaçların üzerine su atan vatandaşlar söndürmekte başarılı olamazken, kısa sürede olay yerine intikal eden Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri 1 saatlik bir çalışma ile yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Çok sayıda insan bulunan panayır bölgesinde çıkan yangının yakılan ateşlerden çıktığı anlaşılırken, panayır alanının hemen bitişiğindeki yamaçta meydana gelen örtü yangını, alanda bulunan binlerce kişiye adeta canlı anlatımlı bir ders niteliğinde oldu. 
"Gerede Panayırı’nın son gününde yaşanan örtü yangınını, binlerce kişi olay yerinde gözleriyle şahit olarak izledi. Herhangi bir yaptırım uygulanmadığı için her gün bir yenisi eklenen anız yangınlarına bu seferde panayır alanı eklendi."

Gerede Panayırı’nın son gününde yaşanan örtü yangına, binlerce kişi olay yerinde gözleriyle şahit olarak canlı izledi. Yangın, itfaiye erlerinin gayretleri ile söndürüldü.

Gerede Panayırı’nın son gününde yaşanan yangın, Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından ve Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri tarafından söndürüldü.

Panayır alanında bulunan binlerce kişinin gözleri önünde başlayıp devam eden örtü yangının dumanı, zaman zaman panayır alanında kömürde pişirilen etlerin dumanına karışırken, vatandaşların bir kısmı yangını söndürmek için koşuştu.

Yamaçta başlayan yangını görür görmez ellerine geçirdikleri su kapları ile yanan ağaçların üzerine su atan vatandaşlar söndürmekte başarılı olamazken, kısa sürede olay yerine intikal eden Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri 1 saatlik bir çalışma ile yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı.

Çok sayıda insan bulunan panayır bölgesinde çıkan yangının yakılan ateşlerden çıktığı anlaşılırken, panayır alanının hemen bitişiğindeki yamaçta meydana gelen örtü yangını, alanda bulunan binlerce kişiye adeta canlı anlatımlı bir ders niteliğinde oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.