Onlar da gün sayıyor..

GÜNDEM 31.08.2016 - 16:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2644+ kez okundu.
 

Onlar da gün sayıyor..

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Galericilerimizi, siteye taşıyarak daha rahat ve geniş bir alanda ticaret yapmalarına imkân sağlamış olacağız”
Genellikle mahalle aralarına park edilerek satışa sunulan ikinci el araçların oluşturduğu şehir içi trafik karmaşasını bir nebze de olsa giderebilmek amacıyla bazı yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, Oto Galericiler Sitesi’nde sona yaklaşıldığını duyurdu. Başkan Allar, “Galericilerimizi, siteye taşıyarak daha rahat ve geniş bir alanda ticaret yapmalarına imkân sağlamış olacağız” diye konuştu. Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait, Bahçelievler Mahallesi D 750 karayolu üzerinde bulunan 3 blok toplamda 12 adet galeriden oluşan Oto Galericiler Sitesi’nde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Site alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Galericiler sitesi alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı çalışmalarından sonra yapılacak çevre düzenlemesi ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ardından galericilerimizi bu alana taşıyarak daha rahat ve geniş bir alanda ticaret yapmalarına imkân sağlamış olacağız” dedi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Galericilerimizi, siteye taşıyarak daha rahat ve geniş bir alanda ticaret yapmalarına imkân sağlamış olacağız”

Genellikle mahalle aralarına park edilerek satışa sunulan ikinci el araçların oluşturduğu şehir içi trafik karmaşasını bir nebze de olsa giderebilmek amacıyla bazı yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, Oto Galericiler Sitesi’nde sona yaklaşıldığını duyurdu.

Başkan Allar, “Galericilerimizi, siteye taşıyarak daha rahat ve geniş bir alanda ticaret yapmalarına imkân sağlamış olacağız” diye konuştu.

Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait, Bahçelievler Mahallesi D 750 karayolu üzerinde bulunan 3 blok toplamda 12 adet galeriden oluşan Oto Galericiler Sitesi’nde alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Site alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Galericiler sitesi alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı çalışmalarından sonra yapılacak çevre düzenlemesi ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ardından galericilerimizi bu alana taşıyarak daha rahat ve geniş bir alanda ticaret yapmalarına imkân sağlamış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.