Başkandan, Başkomutana pankartlı destek!

GÜNDEM 02.08.2016 - 09:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2162+ kez okundu.
 

Başkandan, Başkomutana pankartlı destek!

Gerede Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine, Başkomutanımızın yanında olduğunu anlatan anlamlı bir pankart astı.
Gerede, o kara geceden bugüne sokaklarda ülkesine ve başkomutanına verdiği desteği, gece gündüz demeden devam ettiriyor.  Gerede Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine, Başkomutanımızın yanında olduğunu anlatan anlamlı bir pankart astı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geredeliler olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız,” diye konuştu. Başkan Allar, açıklamasında; “Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız. Onu batının alçak oyunlarına, paralel çetelerin kumpaslarına kurban ettirmeyiz.  Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemizin değil tüm İslam aleminin kurtarıcı olarak gördüğü bir liderdir.  Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Arakanda ve tüm İslam coğrafyasında Müslümanlara bir zulüm gerçekleştirilse, zulme karşı sessiz kalmamış o zalimlerin yaptığı zulümleri hiç çekinmeden yüzlerine karşı haykırmıştır.   Geredeliler memleket sevdalısıdır. Dik duruşludur. Devletin bekasına zarar vermek isteyenlerin her daim karşısında olan hafızlar diyarı bir ilçedir. Gerçekleştirmek istenen ne türlü bir darbe olursa olsun başta Geredeliler olmak üzere tüm Türkiye onların karşısında dikilir. Geredeliler olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız,” sözlerine yer verdi.
Gerede Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine, Başkomutanımızın yanında olduğunu anlatan anlamlı bir pankart astı.

Gerede, o kara geceden bugüne sokaklarda ülkesine ve başkomutanına verdiği desteği, gece gündüz demeden devam ettiriyor. 

Gerede Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine, Başkomutanımızın yanında olduğunu anlatan anlamlı bir pankart astı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geredeliler olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız,” diye konuştu.


Başkan Allar, açıklamasında; “Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız. Onu batının alçak oyunlarına, paralel çetelerin kumpaslarına kurban ettirmeyiz. 

Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemizin değil tüm İslam aleminin kurtarıcı olarak gördüğü bir liderdir.  Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Arakanda ve tüm İslam coğrafyasında Müslümanlara bir zulüm gerçekleştirilse, zulme karşı sessiz kalmamış o zalimlerin yaptığı zulümleri hiç çekinmeden yüzlerine karşı haykırmıştır.  

Geredeliler memleket sevdalısıdır. Dik duruşludur. Devletin bekasına zarar vermek isteyenlerin her daim karşısında olan hafızlar diyarı bir ilçedir. Gerçekleştirmek istenen ne türlü bir darbe olursa olsun başta Geredeliler olmak üzere tüm Türkiye onların karşısında dikilir. Geredeliler olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.